Zien: Claus van Oranje deelt kiekjes vanaf Schotse kostschool

De zoon van prins Constantijn sluit een groot hoofdstuk af.

Lees ook

Klaar met de kostschool! Graaf Claus-Casimir van Oranje, de zoon van prins Constantijn, neemt afscheid van het Schotse Gordonstoun. Op Instagram blikt hij terug.

Bye bye Gordonstoun

Claus-Casimir heeft zijn diploma op zak! De zoon van Constantijn en Laurentien bracht zijn laatste middelbareschooljaren door aan Gordonstoun, een kostschool in Schotland waar ze niet vreemd opkijken van koninklijke leerlingen – onder anderen prins Philip, prins Charles en de kinderen van prinses Anne zaten er in de schoolbanken. Op Instagram deelt de graaf een reeks foto’s van zijn tijd op de kostschool. We zien een hoop gezellige momenten met zijn klasgenoten én kiekjes met zijn moeder Laurentien. Van harte met dat papiertje, Claus!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht dat is gedeeld door @clausvanoranje

Volgende stap

Of de graaf nu – net als zijn nicht prinses Amalia – aan het studentenleven gaat beginnen? Daarover hebben we nog geen updates gehad, maar misschien dat de kleinzoon van prinses Beatrix het binnenkort zelf op Instagram bekendmaakt. Sinds kort is het profiel van Claus-Casimir openbaar. Een stap die ook oudere zus Eloise nam toen ze achttien werd. Zou de volgende royal influencer in de maak zijn?

Ondernemend is graaf Claus-Casimir in ieder geval. Al een tijdje heeft hij zijn eigen sneakerwebshop, GrailsPlug. “Hij heeft samen met vrienden een kleine business opgezet en daar hebben ze een prijs voor gekregen, van Young Enterprise Scotland”, vertelde een trotse Laurentien eerder over haar zoon. “Dat is gewoon heel leuk om te zien, dat kinderen hun eigen pad kiezen.” We zijn benieuwd welk pad het nu wordt!

Bron: RTL, Instagram @clausvanoranje | Beeld: © RVD – Jeroen van der Meyde

Laatste nieuws

Zie ook