Peter Gillis onthult: stapt hij binnenkort in het huwelijksbootje met Nicol?

De Massa is Kassa-ster doet een boekje open over zijn trouwplannen.

Lees ook

Na een relatie van vier jaar vindt Nicol het wel tijd dat ze een prachtige diamanten ring om haar ringvinger krijgt geschoven. Maar hoe denkt Peter Gillis daar eigenlijk over? 

Huwelijksbootje

Wekelijks kunnen we de avonturen van Peter Gillis en zijn vriendin Nicol volgen in het populaire realityprogramma Peter Gillis: Massa is Kassa. De brunette maakt er absoluut geen geheim van dat ze graag in het huwelijksbootje zou stappen met Peter, maar de multimiljonair is daar niet zo happig op. “Een huwelijk? Nou, dat zit er nog niet in hoor”, laat hij weten aan Shownieuws.

Met nadruk op het woordje ‘nog’, want een eventuele bruiloft in de toekomst sluit de realityster niet uit. “Je moet het altijd spannend houden, hè. We zijn nu vier jaar samen. Het kan zomaar een keer gebeuren”, aldus Peter.

Twee keer is scheepsrecht

Mocht Peter toch besluiten op één knie te gaan voor Nicol, dan is dat voor hem niet de eerste keer. De multimiljonair is namelijk al een keer getrouwd, maar ook weer gescheiden. “Daar ben ik niet trots op”, geeft hij toe. “Je trouwt met een vrouw om ervoor altijd bij te blijven, dus het verdient niet de hoofdprijs. Maar als het niet meer gaat, moet je ermee ophouden.”

Ook Nicol is al eens eerder in het huwelijksbootje gestapt, al was dat ook allesbehalve een sprookjesbruiloft te noemen. “Nicol wil een mooie bruiloft. Zij is ook eerder getrouwd, maar dat was op maandagochtend in het gemeentehuis”, weet Peter te vertellen. “Die wil ook een keer een mooie dag beleven.” Wij zeggen: op één knie, Peter!

Bron: Tips en Weetjes | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook