Lief! De eerste verjaardagsfoto’s van Lilibet

Met de rode lokken van haar vader!

Toch nog een kiekje van kleine Lili! Tijdens het jubileum van de Queen kregen we de kinderen van prins Harry en hertogin Meghan niet te zien, maar nu worden we toch nog op een nieuwe foto van Lilibet Diana getrakteerd.

Happy birthday, Lili!

Afgelopen zaterdag, op 4 juni, vierde Lilibet Diana Mountbatten-Windsor haar eerste verjaardag. De Sussexjes waren in Engeland vanwege het platina jubileum van Queen Elizabeth en organiseerden een feestje in de tuin van Frogmore Cottage, nog altijd hun officiële optrekje in de UK. Fotograaf Misan Harriman, die eerder ook de zwangerschap van Meghan aankondigde op zijn Instagram-account, was erbij en deelt lieve foto’s van de Jarige Jet.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Misan Harriman (@misanharriman)

En dat is best bijzonder, want van baby Lili hadden we tot nu toe alleen een kiekje en profil gezien, waarop ze nog maar een paar maanden oud was en, eerlijk is eerlijk, niet te onderscheiden was van any baby. Nu krijgen we eindelijk te zien dat ze de beroemde rode lokken van haar vader heeft meegekregen!

Twee foto’s

“Het was een groot voorrecht om de eerste verjaardag van Lilibet te vieren met mijn familie en die van haar”, schrijft de fotograaf en vriend van de Sussexjes op Instagram. “Met heel veel plezier en schmink!” Op de tweede foto, waarop Meghan haar dochtertje vasthoudt, zien we inderdaad een paar vrolijk geschminkte gezichten. Een kinderfeestje hè, je ontkomt er niet aan.

Royal lookalike

De dochter van prins Harry en Meghan Markle wordt vanwege haar prachtige haar meteen vergeleken met haar vader, maar ook vergelijkingen met broer Archie en met achterneefje August komen veel voorbij. ‘Augie’, de zoon van prinses Eugenie, werd tijdens de jubileumfestiviteiten ook voor het eerst herkenbaar in beeld gebracht en heeft net zulke rode manen als zijn moeder vroeger – van vóór dat kastanjebruine haarverfje.

Princess Eugenie, Jack Brooksbank, August Brooksbank bij het jubileum, 5 juni 2022. Beeld: BrunoPress

Een privéjet vol cadeaus

De Sussexjes vlogen zondag weer terug naar hun Californische villa, hun privévliegtuig volgeladen met de cadeautjes die hun dochter heeft gekregen. Zo werden er volgens The Sun een schommel en een houten kinderstoel ingeladen.

Ook met de verjaardagstaart zat het trouwens wel goed. Die werd gebakken door Claire Ptak, de patissier en food stylist die vier jaar geleden ook de bruiloftstaart voor Harry en Meghan maakten. De ex-royals zijn hun favoriete Londense adresjes nog zeker niet vergeten!

Bron: Instagram, Hello! Magazine | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws