Zo zien de knappe dochters van de Obama’s er nu uit

Malia en Sasha zijn inmiddels echte jonge vrouwen, 'met vriendjes en een eigen leven.'

Lees ook

Time flies, dat laten de nieuwe gezinsfoto’s van de Obama’s maar weer eens zien. De twee dochters van Barack en Michelle Obama zijn inmiddels heuse jonge dames. Hoe gaat het nu met Malia en Sasha?

Vijf jaar later

Sinds hun vertrek uit het Witte Huis in 2017 hebben de Obama’s niet stilgezeten. Zowel Barack als Michelle brachten hun memoires uit, er werden meerdere Netflix-producties gemaakt en er werd een podcast gelanceerd. Op social media delen de voormalige Amerikaanse president en first lady ook nog altijd met hun miljoenen volgers wat hen allemaal bezighoudt. Helemaal verdwenen uit de spotlights zijn Barack en Michelle dus zeker niet. Maar hoe zit het met hun twee dochters, die inmiddels de twintig zijn gepasseerd?

Leeg nest

Michelle en Barack Obama zitten nu met een leeg nest: beide dochters zijn het huis uit. In The Ellen DeGeneres Show vertelde de voormalige first lady dat ze haar dochters dankzij de pandemie nog iets langer onder haar vleugels kon houden. Tijdens de lockdowns woonden Malia en Sasha Obama namelijk bij hun ouders. Ondanks alle narigheid betekende dat wél veel quality time met de familie. “Het was extra verwennerij dat zij erbij waren. Het is leuk om met het samen te zijn nu ze volwassen zijn.” Al voegt Michelle daar nog wel snel aan toe: “Het is leuk om samen met hen te zijn op elke leeftijd.”

Vriendjes en eigen levens

“Ze maken het goed”, zegt een trotse Michelle over haar twee dochters. Met Ellen DeGeneres deelt ze dat er inderdaad veel tijd voorbij is gegaan sinds we de meisjes voor het eerst goed leerden kennen, bij hun vaders inauguratie in 2009.

Malia (toen 10 jaar oud) en Sasha (toen 7 jaar oud) bij de inauguratie van hun vader, januari 2009. Beeld: BrunoPress

“Ze waren dol op de Jonas Brothers. Nu brengen ze volwassen mannen mee naar huis. Eerst was [hun interesse] vooral popbands. Nu hebben ze vriendjes en echte levens”, aldus Michelle over haar twee volwassen dochters.

Malia Obama

Malia Obama (1998) studeerde vorig jaar af aan de prestigieuze universiteit van Harvard, waarmee ze een diploma filmstudies in de wacht sleepte. Haar eerste baan in de film- en entertainmentwereld is nu ook een feit. Momenteel werkt Malia namelijk als schrijver voor Hive, een toekomstige televisieserie van Amazon. Donald Glover, maker van de serie, is enthousiast over Malia. “Ze is ontzettend getalenteerd. Ze is erg gefocust en werkt heel hard. Ik heb het idee dat we nog veel van haar gaan horen.”

Of we ook veel van haar gaan zien? Onlangs deelde Barack Obama in ieder geval een prachtige gezinsfoto, waarop goed is te zien hoe Malia (helemaal rechts) en haar zusje Sasha er nu uitzien:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Barack Obama (@barackobama)

Sasha Obama

Sasha Obama (2001) kiest ervoor om haar leven zo privé mogelijk te houden. Ze studeerde aan de Universiteit van Michigan en zou tegenwoordig een studie volgen aan de Universiteit van Zuid-Californië, maar wat de jongste dochter van de Obama’s precies voor een opleiding doet is onbekend.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Michelle Obama (@michelleobama)

Over haar persoonlijkheid weten we wel een en ander. Sasha vierde deze maand haar 21ste verjaardag en kon daarbij op lieve woorden van haar moeder rekenen. “Mijn baby is opgegroeid tot een prachtige, onafhankelijke, compassievolle, kundige jonge dame. Maar je blijft altijd mijn kleintje. Ik ben zo trots op het mens dat je aan het worden bent”, schreef Michelle over haar jongste dochter op Instagram. Ook Barack doet een duit in het zakje: “Ik geniet ervan om je te zien opgroeien tot een intelligente, prachtige, zorgzame jonge vrouw. Het maakt niet uit hoe oud je wordt – je blijft altijd mijn baby girl.

Bron: People, AD, The List, Express, Hello! Magazine, Instagram | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook