Maxime Meiland deelt droevig bericht via Instagram

Afscheid nemen is altijd zwaar, zeker als het zo onverwachts is.

De afgelopen tijd ging het Maxime Meiland allemaal voor de wind. Ze is verloofd met haar grote liefde Leroy, kreeg een prachtige dochter genaamd Vivé met hem samen en woont inmiddels met haar gezinnetje in Noordwijk. Toch is het niet alles goud wat er blinkt, want ze heeft nu verdrietig nieuws gedeeld via Instagram.

Fijne familie

Na de verhuizing uit het oosten van het land, hadden Maxime Meiland en Leroy Molkenboer het helemaal voor elkaar: samen in Noordwijk, met de opa en oma om de hoek. Ze hebben dus altijd een oppas voor de kleine Claire en Vivé beschikbaar. Eerder dit jaar verhuisde het gezin zelfs naar een groter huis en straalde Maxime weer van onze televisies af in Chateau Bijstand. Ze hebben twee katten in huis genomen genaamd Jut en Jul, op wie iedereen erg dol was. Helaas heeft het slechte nieuws met hen te maken.

‘Van slag’

Via Instagram laat de Meiland-dochter namelijk weten dat één van hun twee katten is komen te overlijden. “Onze liefste Jut is vanochtend overleden door een aanrijding”, deelt ze. “Zijn broertje Jul is nogal van slag en wij ook…Rust zacht lieverd”, valt er te lezen bij een lieve foto van de broertjes in gelukkiger tijden.

maxime meiland

De twee katten samen in het nieuwe huis. Beeld: Instagram @maximemeiland

Droevig

Naast de lieve foto van de twee katten laat de blondine niets los over het trieste voorval. We hopen dat de gehele familie het verlies snel te boven komt. Het verliezen van een huisdier is soms immers net zo intens als het verliezen van een andere dierbare. Sterkte de komende tijd!

Bron: Weekend, Grazia | Beeld: BrunoPress, Instagram Maxime Meiland

Laatste nieuws