Koningin Letizia moet een pauze inlassen

Van een glamorous weekend naar thuis uitzieken...

Een heel weekend lang waren de Spaanse royals out and about in Barcelona en Girona, maar nu moet koningin Letizia noodgedwongen haar agenda leegmaken.

Drukke dagen

Koningin Letizia heeft een drukke tijd achter de rug. Van First Ladies vermaken tot glamoureuze uitstapjes met haar knappe dochters en ondertussen tijd vinden om zich uit te leven in de royal sportschool, Leti zien we zelden stilzitten.

Beeld: BrunoPress

Milde klachten

Toch maakt la Reina nu haar agenda leeg vanwege een besmetting met het coronavirus. Het Spaanse hof laat weten dat koningin Letizia positief is getest en ‘milde klachten’ ervaart. De rest van haar gezin, met wie ze het hele weekend doorbracht, heeft het virus niet opgelopen.

Speedy recovery

De activiteiten die Letizia deze woensdag zou bijwonen, heeft de vorstin nu afgezegd. Een prijsuitreiking die voor donderdagavond op de planning staat, is nog niet uit de agenda geschrapt, dus de koningin lijkt te hopen op een spoedig herstel. Eerder dit jaar zat haar echtgenoot, koning Felipe, elf dagen in isolatie in het paleis nadat hij het virus opliep. Wellicht dat kroonprinses Leonor een paar taken van haar moeder overneemt, nu ze tijdens haar zomervakantie toch al hard aan het werk wordt gezet.

Beterschap, Letizia!

Bron: Hola!, Vorsten | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws