Hertogin Kate neemt kinderen mee naar een trampolinepark: ‘Een heel gewone moeder’

Zo lekker gewoon gebleven, die Duchess!

Lees ook

Zo lekker gewoon gebleven, die Kate! Je zou de hertogin in het weekend zomaar kunnen tegenkomen in een Engels trampolinepark, op blote voeten, ravottend met haar drietal.

Gewone jeugd

We zien de Cambridge-kinderen vooral wanneer ze rondrijden in koetsjes of staan te zwaaien vanaf het Buckingham Palace-balkon, maar gelukkig hebben prins George, prinses Charlotte en prins Louis verder een vrij normale jeugd (die nanny’s, perperdure privéscholen en paleiswoning daargelaten). Zo neemt Kate haar kroost in het weekend regelmatig mee op doodgewone uitstapjes, zoals een middagje ravotten in een trampolinepark.

Down-to-earth

“Kate neemt haar kinderen heel regelmatig mee naar een trampolinepark en mengt zich onder de mensen als elke andere moeder”, vertelt een royal bron van Hello! Magazine“Een paar zaterdagen geleden was ze daar nog met George en Louis. Zoals iedereen trok ze haar schoenen uit en liep ze over de rand van de trampolines om haar zoons te volgen. Het was een heel down-to-earth moedermoment, heel aandoenlijk.”

Catherine en haar kinderen tijdens Trooping the Colour 2022. Beeld: BrunoPress

Tennis & T-rexen

Waar je nog meer een kans hebt om Kate en de kinderen ‘in het wild’ te spotten? Probeer het eens bij het Natural History Museum in Londen. “Dat bezocht ik zelf als kind, en ik herinner me dat het mij inspireerde tot liefde voor de natuur. Nu voel ik die vreugde opnieuw als ik het museum bezoek met mijn eigen kinderen, die hier heel graag komen. En niet alleen voor de T-rex!”, liet de hertogin van Cambridge weten tijdens een werkbezoek aan het museum.

Een ander weekenduitje voor George, Charlotte en Louis is de Hurlingham tennisclub. “Daar is Kate vaak in de zomer. Ze neemt alle kinderen mee. Er is een prachtige speeltuin waar ze allemaal dol op zijn, en George en Charlotte volgen er tennislessen”, vertelt een royal insider aan Hello!. “Daarna gaan ze met z’n allen in het clubhuis zitten voor lunch of avondeten en ze worden nooit lastiggevallen. Ze zijn net als een gewone familie. Ze vinden het hier heerlijk.”

Bron: Hello! Magazine | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook