Camilla viert verjaardag met bijzondere foto (maar staat niet in de spotlight)

'Hulde aan de perziken.'

Het was gisteren feest in huize Cornwall. Hertogin Camilla vierde namelijk haar 75e verjaardag en trakteerde haar volgers op een exclusief kiekje van haar thuis. Het is alleen niet Camilla zelf die de show stal, maar de perziken in de foto…

Ontspannen foto

Een royal is jarig en dat betekent vaak ook nieuwe foto’s. Hertogin Camilla kon natuurlijk niet achterblijven, en deelt ter ere van haar mijlpaarverjaardag een paar nieuwe kiekjes. Op een foto zien we een ontspannen ogende Camilla in haar privéwoning, omringd door paarse en groene planten. Op tafel siert een bordje met perziken, en daar zit een bijzonder verhaal achter.

Zo deelt de fotograaf, Chris Jackson, op zijn eigen social media de kiekjes met wat informatie over de bijzondere foto. Hij schreef: “Het is heel bijzonder om de hertogin van Cornwall bij haar thuis in Wiltshire te fotograferen.” Camilla en Chris kennen elkaar al jaren en had Chris regelmatig de hertogin voor zijn lens. “Ik heb vele jaren de wereld rondgereisd om The Duchess te fotograferen tijdens koninklijke rondleidingen en verlovingen, dus het is heerlijk om haar ergens te fotograferen waar ze zich zo ontspannen voelt.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Chris Jackson (@chrisjacksongetty)

We wisten al dat de hertogin dol is op tuinieren, maar er zit een kleine knipoog naar haar favoriete hobby in de foto. Chris gaat verder: “Ik vind het geweldig dat ze zelfs de indrukwekkende perziken op de foto heeft gekweekt.” De perziken waren dus van eigen bodem.

Veel complimenten

Onder de foto’s zijn veel complimenten en felicitaties voor de hertogin te lezen. Zo schrijft een fan: “Geniet! Je hebt je waardigheid behouden door alle ups en downs. Je verdient het om gelukkig te zijn.” Een andere fan merkt het op dat de hertogin straalt, en schrijft: “Warmte, liefde en vriendelijkheid straalt gewoon van haar mooie gezicht.” Toch is het niet alleen de hertogin die veel lof krijgt. Iemand anders schrijft namelijk: “Hulde aan de perziken!”

Tja, laat het maar aan Camilla over om komkommertijd om perziken te laten draaien.

Bron: Woman and Home | Beeld: BrunoPress, Instagram @ChrisJacksongetty

Laatste nieuws