Waarom Rajwa’s koninklijke stijl nu al wordt vergeleken met die van Kate

De japon van de bride-to-be doet veel royaltyliefhebbers denken aan een ánder verlovingskiekje.

Slechts twee dagen is het nog maar bekend dat Rajwa Al Saif de nieuwe kroonprinses van Jordanië wordt, maar haar koninklijke kledingstijl ligt nu al onder een vergrootglas. Zo zou ze haar verlovingsoutfit geïnspireerd hebben op die van Kate Middleton. 

Foto na foto

Afgelopen woensdag maakte het Jordaanse hof bekend dat kroonprins Hussein verloofd is met Rajwa al Saif. Een tot nu toe onbekende dame, maar daar komt snel verandering in. Het paleis deelt gul kiekjes uit van het pasverloofde koppel en de stijl van de toekomstige kroonprinses leren we daardoor al een beetje kennen.

Beelding in het blauw

Op een van de officiële verlovingsfoto’s schitteren Rajwa en kroonprins Hussein samen in het blauw. De japon van de bride-to-be doet veel royaltyliefhebbers denken aan een ánder verlovingskiekje.

Namelijk die van prins William en Kate Middleton, genomen bij hun verloving in november 2010.

Prins William en Kate Middleton bij de bekendmaking van hun verloving. Beeld: BrunoPress

Een glanzende, blauwe stof, een V-hals en een geaccentueerde taille: beide dames kozen voor dit recept. Dat zowel Kate als Rajwa gezegend is met lange, golvende, donkerbruine krullen, werkt de vergelijking natuurlijk nog meer in de hand.

Fashion Princess

Van Rajwa weten we inmiddels dat ze 28 jaar oud is, geboren werd in Saudi-Arabië en architectuur studeerde aan Syrcayse University in New York. Volgens Daily Mail heeft de toekomstige kroonprinses echter ook een diploma van Fashion Institute of Design and Merchandising in Los Angeles. Wat ons natuurlijk nog nieuwsgieriger maakt naar de koninklijke stijl van deze nieuwste aanwinst in de familie. We kijken alvast uit naar de bruidsjurk tijdens de royal wedding!

Bron: People, Paris Match | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws