Maak je klaar om de royals in een ander daglicht te zien door déze bijnamen

Sommige bijnamen hadden we niet verwacht!

Wij kennen de Britse royals vooral bij hun koninklijke namen, maar wist je dat ze elkaar in het privé allemaal verschillende (grappige) bijnamen hebben gegeven? Bij Beau Monde moesten we natuurlijk uitzoeken wat deze bijnamen allemaal zijn.

Hamvraag

What happens behind the Palace doors, stays behind the Palace doors, toch? Om deze reden zijn met name royal-experts en de koninklijke fans erg gefascineerd door het Britse koningshuis. Wanneer de royals zich weer terugtrekken in hun nederige stulpjes, is de hamvraag dan ook: ‘Zijn William, Kate, Harry en Meghan en de rest van de familie, net zoals wij?’

Bijnamen

Ja! Als de royals thuis zijn laten ze namelijk het liefst al het formele in hun los. Love that! Zo laten ze bijvoorbeeld hun voornaam het liefste achterwege en noemen ze elkaar bij hun eigen gekozen bijnamen. Een paar van deze bijnamen zijn – jammer genoeg voor de royals – naar uitgelekt. Vinden wij niet erg natuurlijk, en daarom delen we ze graag met je. Zet je schrap om de royals in een ander daglicht te zien!

Prins William en hertogin Kate

Prins William en hertogin Kate Middleton zijn de absolute uitblinkers als het gaat om bijnamen voor elkaar en anderen verzinnen. De Duchess van Cambridge noemt haar man namelijk ‘Baldy’, wat hoogstwaarschijnlijk komt omdat William ooit een keer heeft geklaagd over Kate’s lange lokken. Just a wild guess… Alsof dat al niet gek genoeg is, had prins William zelf een uitzonderlijke bijnaam voor zijn grootmoeder Queen Elizabeth. Hij noemde haar namelijk ‘Gary’. Dit deed hij echter niet express, aangezien de prins vroeger moeite had om het woord ‘granny‘ uit te spreken.

Prins Charles en hertogin Camilla

De Duke en Duchess van Cornwall zien we in het openbaar zelden affectie naar elkaar tonen, des te leuker het dus ook is om van hun te weten dat ze schattige bijnamen voor elkaar hebben bedacht. Er wordt gedacht dat het stel elkaar ‘Fred’ en ‘Gladys’ noemen, maar waarom ze precies deze namen uit hebben gekozen is nog niet echt duidelijk. Wel werd er gespeculeerd dat deze schattige bijnamen tot stand zijn gekomen op de set van Cornation Street in 2010.

Prins Harry en hertogin Meghan

Als we van één stel kunnen zeggen dat ze de royal-etiquettes aan hun laars kunnen lappen, dan zijn dat prins Harry en hertogin Meghan wel. Na hun huwelijk in 2018 brak het stel meteen alle koninklijke regels als het gaat om hun grote liefde tonen in het openbaar. Hun bijnamen voor elkaar zullen waarschijnlijk weer een ‘awwww-moment‘ zorgen bij alle royal-fans en daarom delen we het maar al te graag met jullie. Hertogin Meghan heeft als korte bijnaam voor haar man de naam ‘Haz’ bedacht. Waarom weten wij ook niet, maar het klinkt wel lekker stoer (meer dan het ‘My love’ dat de hertogin ook graag gebruikt). Waar Meghan haar man een ander soort bijnaam geeft, noemt Harry haar gewoon lekker bij zijn favoriete bijnaam ‘Meg’. Easy as that.

Bron: Woman and Home | Beeld: Brunopress

 

Laatste nieuws