Van royal naar realityster: deze Noorse royal gaat de showbizz in

De 17-jarige beauty influencer wordt gevolgd in haar dagelijks leven, op werk en op feestjes.

Het Noorse dagblad Verdens Gang liet recent weten dat één van de vier kleindochters van koning Harald en koningin Sonja van Noorwegen mee gaat doen aan een nieuw televisieprogramma. Exciting!

Power Women Norge

De 17-jarige beauty influencer Leah Isadora Behn, dochter van prinses Märtha Louise, zal te zien zijn in het nieuwe Noorse programma ‘Power Women Norge‘. Volgens het persbericht dat naar buiten is gekomen, gaat het programma over ‘vijf sterke, ondernemende topvrouwen in hun respectievelijke vakgebieden’. En laat de 17-jarige hier nou nét goed tussen passen!

Enthousiast

Ook Leah zelf deelde een enthousiast kiekje op haar Instagram-pagina. “Deze vrouwen… Zo leuk voor jullie allemaal om een nieuwe serie te zien waar we aan gewerkt hebben!”, schrijft de kleindochter van het koningspaar.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

A post shared by Leah🤍 (@leahhhbeauty)

Vixen Award Beauty

Waar wij in Nederland gravinfluencer Eloise van Oranje hebben, heeft Noorwegen Leah. Al eerder sleepte Leah in 2021 een Vixen Award Beauty binnen, en dat op 16-jarige leeftijd! Deze award heeft zij mogen ontvangen door haar mode- en beauty invloed op social media. Deze award wordt in Noorwegen beschouwd als de belangrijkste in de Noorse influencerwereld. Daar wordt hard aan de weg getimmerd!

Bron: Blauw Bloed, Beau Monde | Beeld: Brunopress, Instagram @leahhhbeauty

Laatste nieuws