Glam time! Prinses Amalia stralende middelpunt bij chic diner

De kersverse studente ziet er prachtig uit.

Waar de gemiddelde student op een doordeweekse avond haastig essays aan het afschrijven is of tot in de vroege uurtjes in de kroeg hangt, zit dat bij Amalia net even anders. De kroonprinses voegde zich woensdagavond bij een chic diner voor de leden van de Raad van State. De foto’s zijn schaars, maar we kunnen toch zeggen: wat ziet de kersverse studente er beeldig uit!

Dineren in Paleis Noordeinde

Geen studentikoze budgetpasta of afhaalhap voor prinses Amalia gisteravond. De Prinses van Oranje dineerde mee met de Raad van State in de glamorous balzaal van Paleis Noordeinde. Sinds haar achttiende verjaardag vorig jaar heeft de prinses officieel zitting in de Raad van State, wat betekent dat ze vergaderingen kan bijwonen, maar dus ook dat ze kan aanschuiven bij de tweejaarlijkse dinertjes. Amalia lijkt zich in ieder geval uitstekend te vermaken.

Prinses Amalia: het stralende middelpunt! Beeld: BrunoPress

Nieuwe look

Haar blonde lokken heeft prinses Amalia voor de verandering vastgezet in een chique updo. Staat haar enorm volwassen en elegant, wat ons betreft. Helaas zijn er geen foto’s van de achterkant van het haar gemaakt, dus het blijft gissen hoe de haren van de Hoogheid precies zijn opgestoken.

Ook de glitterjurk van Amalia kregen we – helaas, helaas – niet in zijn fonkelende volledigheid te zien, maar de royal modekenners van blog UFO No More leren ons dat het gaat om de Mac Duggal Sequin Surplice A-line Gown, te koop voor zo’n 630 euro. Wij krijgen er ook wel een beetje een prinses-Kate-op-de-rode-loper gevoel bij.

Beeld: Mac Duggal

 

Rondkijken in de webshop van dit merk is in ieder geval een groot feestje voor elke glam lover. Mac Duggal kleedt A-listers zoals Gwyneth Paltrow, Eva Longoria en Khloé Kardashian, maar voor zover we weten is Amalia de eerste royal die een japon van het label draagt. Mogen meer prinsessen volgen, please?

En door naar het volgende glamourmoment!

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima organiseren twee keer per jaar een diner voor de Raad van State, dus reken maar op nog heel wat glamourmomenten voor prinses Amalia. Over een paar dagen kunnen we de kroonprinses bovendien ook alweer in een dazzling dress of beeldig broekpak verwachten, want haar allereerste Prinsjesdag staat voor de deur. Schitteren op de eerste plek, studeren op de tweede!

Bron: UFO No More, RVD | Beeld: BrunoPress, Mac Duggal via Nordstrom

Laatste nieuws