Even voorstellen: zo ziet de vrouw van Frits Sissing eruit

Hij noemt haar zijn 'grote liefde' en 'het beste dat me is overkomen', maar wie is de vrouw van Frits Sissing eigenlijk?

Toen Beau Monde een jaar geleden met Frits Sissing babbelde, verklaarde de tv-presentator dat zijn vrouw het beste is wat hem is overkomen. Maar wie is zijn Willemijn eigenlijk?

Verliefd op de hoofdrolspeelster

Van Opsporing verzocht tot Tussen Kunst & Kitsch: als televisiepresentator staat Frits Sissing al jarenlang in de schijnwerpers. Het was ook in de spotlights dat hij zijn huidige vrouw ontmoette, tijdens zijn studententijd in Groningen. “Zij had een hoofdrol in een eerstejaarsmusical, ik zat op de eerste rij en werd verliefd op haar”, vertelde Frits eerder in gesprek met Beau Monde. Liefde op het eerste gezicht voor de jonge Frits dus, maar helaas is dat niet wederzijds. Pas tien jaar later sloeg de vonk wel over – en weer op het toneel!

Goede match

“Tien jaar later kwamen we elkaar weer tegen, na een musicalvoorstelling waarin ik speelde. Ze had me op het toneel gezien en dacht: toch wel leuk. Een halfjaar later hadden we een relatie. Het beste dat me ooit is overkomen”, aldus de presentator. Dat was 26 jaar geleden. Inmiddels hebben Frits en Willemijn ook al 19 jaar een trouwring aan hun vinger. “We passen bij elkaar, vinden dezelfde dingen leuk, vullen elkaar goed aan en laten elkaar in onze waarde. En ik vind dat ze er leuk uitziet, ook niet onbelangrijk.” En wij vinden dat ook Frits!

Première van Come From Away. Foto: BrunoPress/David Heukers

Frits neemt zijn vrouw regelmatig mee naar musicalpremières. De liefde voor theater (en voor elkaar!) is er nog altijd.

Première van de Tina Turner Musical. Beeld: BrunoPress

Sophie & Lotje

Frits en Willemijn hebben samen twee dochters, die nu begin twintig zijn: Sophie en Lotje. “We hebben twee grote dochters die het huis uit zijn. Dat gaat allemaal hartstikke goed”, vertelt de presentator.  Hier zien we dochter Sophie, die net als haar moeder weleens een première meepakt:

Willemijn, Frits en dochter Sophie in 2019. Beeld: BrunoPress

“Onze dochters zijn inmiddels het huis uit, maar we zien elkaar veel en ze gaan nog mee met vakantie”, liet Frits vorig jaar weten aan tijdschrift.nl. Hoewel hij dat reuze gezellig vindt, is de vader van twee ook blij dat de twee niet meer thuis wonen. “Ik vond het ook fijn om mijn leven terug te krijgen”, vertelt hij over het moment dat zijn dochters het ouderlijk nest verlieten. “Mijn vrouw en ik hebben nu meer aandacht voor elkaar. We kunnen alles doen op het tempo en moment dat we zelf willen. Zo gaan we op vrijdagavond gezellig met z’n tweeën het dorp in, een biertje drinken. Dat hadden we jaren niet gedaan.”

Bron: Beau Monde Archief, Tijdschrift.nl | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws