Cute: de tweeling van Monaco poseert in schooluniform

'Ze worden zo snel groter,' schrijft prinses Charlene bij een kiekje van haar kinderen.

Tijdens de zomermaanden werden prins Jacques en prinses Gabriella meegesleept van het een naar het andere royal uitstapje, maar nu de mini-Monaco’s weer in de schoolbanken zitten, is het rustig rondom de tweeling. Gelukkig deelt prinses Charlene een lief kiekje om te laten zien dat haar twee koters ondertussen héél hard doorgroeien.

Jacques & Gabriella

De tweeling van Monaco scoort altijd goed bij de fans, weet ook prinses Charlene. Nu het al langere tijd stil is rondom de 7-jarige Jacques en Gabriella – die zitten gewoon elke dag in de schoolbanken – deelt ze een nieuwe foto van haar twee kinderen op Instagram. “Ze groeien zo snel.”

Mini Albert & Charlene

Het valt Grimaldi-watchers meteen op hoeveel de twins op hun ouders beginnen te lijken. “De prinses lijkt sprekend op haar vader en de prins is net zijn moeder”, klinkt het volop in de reacties. En het is niet alleen de tweeling zelf die rap groeit, ook hun haar houdt er een lekker tempo op na. Onlangs knipte prinses Gabriella namelijk een deel van haar eigen lokken én die van haar broer af. Zo lekker gewoon gebleven hè, die koninklijke kids.

Back to school

De tweeling poseert in het uniform van hun prestigieuze basisschool Institution François de Assise-Nicolas Barré. Het is hun tweede jaar op deze school, al kregen ze vorig jaar vanwege de pandemie vooral thuisonderwijs in het paleis. “Helpen met rekenen lukt nog wel, maar gelukkig hebben ze nog geen wiskunde”, gaf prins Albert destijds toe in gesprek met PEOPLE. “Daar zou ik meer problemen mee hebben!”

Deze winter vieren prins Jacques en prinses Gabriella alweer hun achtste verjaardag, dus we rekenen op snel weer een kijk-nou-hoe-snel-ze-groeien-update.

Bron: PEOPLE | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws