Wow: dit is de lange lijst beroemde exen van Cher!

De 76-jarige diva weet van wanten!

Grote onbekenden

Na twee acteurs hield Cher het even voor gezien met de filmsterren. In plaats daarvan kreeg ze een serieuze relatie met filmproducent Joshua Donen. Geen bekende naam bij het grote publiek, maar wél een sleutelfiguur voor die iconische verschijning van Cher in haar Bob Mackie-kleedje bij de Oscars van 1986. In eerste instantie had Cher namelijk helemaal geen zin om de ceremonie bij te wonen, omdat zij vond dat ze een nominatie had verdiend voor haar rol in de film Mask. Die kwam er echter niet, en daarom had Cher absoluut geen zin in het evenement. Maar toen was daar Joshua.

cher bob mackie
Beeld: Brunopress

“Zijn vader produceerde [de ceremonie]. Hij vroeg of ik langs wilde komen om te presenteren en ik zei eerst nee…en toen zei ik ja. Dat zou leuk kunnen zijn. Maar ik dacht: ik ga niet opdagen in een little black dress. Ik ga als de ik die zij niét leuk vinden”, blikte Cher terug.

Hun relatie was dusdanig serieus dat er een aanzoek volgde en hun bruiloft werd in een lokale krant zelfs al aangekondigd. Uiteindelijk bleef het huwelijksbootje aan wal en gingen de twee in 1986 uit elkaar.

Hierna volgde weer een onbekende naam: Cher werd namelijk in één klap smoorverliefd op aspirerend acteur Robert Camilletti. Hij werkte op dat moment als barman en bagel-bakker, waardoor de tabloids hem al snel de naam ‘bagel boy’ gaven. Het koppel vond de liefde bij elkaar, maar kon de storm van media-aandacht uiteindelijk niet aan en ging uit elkaar in 1989. In 2010 vertelde Cher aan Parade: “Ze waren zo gemeen met Robert – weet je wel, ‘the bagel boy‘.”

Bon Jovi-gitarist Richie Sambora

Maar de popdiva zat niet lang bij de pakken neer. In 1989 vond zij namelijk een nieuwe liefde in Bon Jovi-gitarist Richie Sambora.

cher exen
Beeld: Brunopress

Net zoals bij voorgaande rocksterren met wie Cher haar leven deelde, was ook deze relatie kort en intens. In 1990 was het alweer einde oefening voor het stel.

Hell’s Angel en auteur

Dat de smaak van Cher zich niet beperkt tot rocksterren heb je inmiddels vast wel door. Zo viel popdiva Cher in 2008 voor voormalig Hell’s Angel Tim Medvetz. Er leken zelfs wedding bells in hun toekomst te liggen, maar uiteindelijk gingen de twee ergens na 2012 definitief uit elkaar.

Van het ene uiterste ging de zangeres vervolgens naar het andere uiterste. Via Facebook leerde zij namelijk schrijver Ron Zimmerman kennen. Zo was ze vooral gecharmeerd door zijn gevoel voor humor dat hij via Facebook uitdroeg. Grappig detail: Cher liet weten dat ze een account onder een schuilnaam aanmaakte om contact te leggen met de schrijver. Tja: wij hadden onze ogen óók niet geloofd als Cher ons opeens een berichtje had gestuurd! Deze relatie hield uiteindelijk ook geen stand.

Nu is het dus kijken hoe lang het icoon en haar veertig jaar jongere vriend het met elkaar uithouden – voorlopig lijken ze in elk geval heel gelukkig met elkaar.

Bron: Nicki Swift, Daily Mail, Maclean’s, People | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws