White House wedding: Naomi Biden en Peter Neal zijn getrouwd

De bruid schitterde in een Grace Kelly-geïnspireerde jurk van Ralph Lauren.

Afgelopen weekend werd het Witte Huis omgetoverd tot een dromerige locatie met witte rozen, een sprookjesachtige sleep en een blushing bride. Naomi Biden, de kleindochter van Amerikaanse president Joe Biden, stapte namelijk in het huwelijksbootje met haar Peter Neal.

Witte rozen in het Witte Huis

Trouwen in het Witte Huis, dat klinkt ons als muziek in de oren. Voor Naomi Biden, dochter van Hunter Biden en zijn eerste vrouw Kathleen Buhle, was het dan ook een droom die uitkwam. Voor de speciale gelegenheid werden de South Portico en het gazon van de presidentiële residentie omgetoverd tot een romantisch decor mét witte loper. Een bijzondere dag voor de 250 gasten (en waarschijnlijk 2500 camera’s) en het bruidspaar.

Naomi is het eerste kleinkind van Joe en Jill Biden dat is getrouwd. Als trotse opa en oma hebben ze alle kosten voor de bruiloft zelf betaald. En ja, wij snappen dan heel goed dat je de bruiloft dicht bij huis houdt – vooral als het dubbel feest is, want zondag vierde de president zijn tachtigste verjaardag.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rafanelli Events (@rafanellievents)

President en First Lady

Opa en Oma waren overigens erg trots op hun kleindochter, zo lieten ze weten. “Het was een genot om Naomi op te zien groeien, te zien ontdekken wie ze is en te zien hoe ze zo’n ongelooflijk leven voor zichzelf heeft opgebouwd.” Ook Peter kon rekenen op de nodige complimenten van de president en First Lady. J&J lieten weten ‘erg trots’ te zijn dat Naomi Peter als haar echtgenoot heeft gekozen. “We zijn vereerd hem in onze familie te mogen verwelkomen. We wensen hen vreugdevolle dagen en een liefde die elk jaar dieper wordt toe.”

Grace Kelly

Als je opa en oma zo ongeveer de bekendste mensen in Amerika zijn, dan moet je als bruid natuurlijk goed voor de dag komen. Voor haar speciale dag droeg Naomi een op Grace Kelly geïnspireerde jurk van Ralph Lauren. Dit is één van de favoriete merken van Naomi. En wat straalt ze!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rafanelli Events (@rafanellievents)

Trouwen op locatie

Het is overigens niet de eerste keer dat het Witte Huis gebruikt wordt als een trouwlocatie. De bruiloft van Naomi en Peter was de 19e bruiloft die in de 200-jarige geschiedenis van het Witte Huis is gehouden. De vorige bruiloft was in 2013, toen trouwde de belangrijkste fotograaf van president Obama, Peter Souza, in de rozentuin.

We wensen de newlyweds veel geluk toe!

Bron: Vogue, Nouveau | Beeld: Witte Huis, Instagram

Laatste nieuws