Daphne Deckers krijgt hilarische bijval na ‘red carpet blunder’

'Even wat comedy op deze mistige dag.'

Van lange japonnen tot sexy gewaden: de rode loper is voor Beau Monde altijd een bron van fashion envy en stijlinspiratie. Zo ook de heerlijke look die Daphne Deckers droeg tijdens de opening van het Nederlands Film Festival enkele weken geleden. Na een hoop kritiek slaat de presentatrice deze week op hilarische wijze terug. Beter nog: Deckers kan op een hoop steun van verschillende BN’ers rekenen!

Roze outfit

Bij de openingsfilm van het NFF verschenen Daphne en dochter Emma in twee glamoureuze looks op de rode loper afgelopen september. Knallend roze en een gezonde dosis glitter: moeder en dochter hebben zich toevallig in onze twee lievelingskleuren gestoken.

Maar niet iedereen was even goed te spreken over de gekozen kleedjes. Couturier Paul Schulten deelde in de meest recente Story namelijk dat hij niet gecharmeerd was van onder meer Daphnes oksels. Uh, pardon?

Okselgate

Gelukkig kan la Deckers prima omgaan met de kritiek. Op Instagram deelde ze deze week een kiekje van haar prachtige look, en had met het bijschrift de lachers op haar hand. “Even wat comedy op deze mistige dag”, begint ze haar bericht. Vervolgens gaat ze puntsgewijs de kritiek van Schulten te lijf.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Daphne Deckers (@daphne_deckers)

“Volgens @paulschultencouture is deze jurk niet goed, want A: je ziet mijn oksels (een mens heeft oksels), B: je ziet mijn tenen (open schoentjes zijn normaal onder een galajurk), C: de kleur nagellak is te donker (is kwestie van smaak), D: mijn telefoon hoort niet achter mijn tasje maar erin (welke smartphone past er nou in een gala-tasje?) en E: mijn lippen zijn te glinsterend – da’s chipsvet, Paul. 😂”

Ze sluit haar bericht af met een dankje aan de couturier voor ‘de opsteker’ en de hashtag #freetheoksel. Aan een goede dosis humor ontbreekt het Deckers duidelijk niet!

Steun

Bovendien kan het voormalig model op een hoop bijval rekenen van verschillende mede-BN’ers. Zo reageert Jan Kooijman met onder meer de hashtags ‘#okselshaming’ en ‘#freethepit’ en cabaretier Claudia de Breij reageert met “Sexy oksels! 😍”

Ook van haar volgers krijgt Daphne Deckers een hoop steun. “Ik laat mijn oksels altijd thuis als ik naar een gala moet”, lacht de één, en een ander stelt: “Gatsie, heb jij je oksels nog? Dat is echt zo 2021…” Ondanks de bijzondere kritiek valt er dus genoeg te lachen bij mevrouw Deckers.

Wij voorspellen chipsvet in elk geval als dé nieuwe trend voor een glossy stel lippen. Da’s nog eens een fijne beautyhack!

Bron: Mediacourant, Instagram @DaphneDeckers | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws