Kate en Wills tonen zich eensgezind bij eerste uitstapje sinds Harry’s memoir

Matchen met manlief? Kate pakt het sterk aan.

De kerstvakantie is ook voor de Windsors opgehouden, en dat betekent dat zij weer vol aan de bak moeten met hun royal duties. Natuurlijk zijn alle ogen nu op de Britse royals gericht na de bijna eindeloze stroom stennis vanuit Montecito. Bij de eerste verschijning van de Waleses toonden zij zich een united front met matchende outfits.

Feestdagen

De Waleses hebben de afgelopen weken kunnen genieten van een welverdiende kerstvakantie, maar ook voor hen is het nu back to business. De kids terug naar school, tussendoor nog even de verjaardag van Kate vieren, en ook zelf weer aan de bak.

Vandaag maakten William en Kate hun opwachting in Merseyside in het noordwesten des lands. Hier zwaaiden zij naar, schudden ze handjes met, en verschenen ze op selfies van personeel van het Royal Liverpool University Hospital. Hier viel direct op hoe de Prince and Princess of Wales lekker matchend voor de dag kwamen.

Matchend in blauw en groen

Kate droeg voor de gelegenheid een warme wollen mantel van Holland Cooper, die zij eind vorig jaar ook al eens uit de kast trok. De groene ruitpatroon op de donkerblauwe stof is een perfecte match met de blauwe colbert en groene trui van manlief. Zou Kate vanmorgen de look van Wills ook klaar hebben gelegd? Who knows!

Kate combineerde de jas met een gebreide coljurk van het merk Cefinn in donkerblauw, een matchende tailleriem en een van haar eindeloze paren Gianvito Rossi-pumps. Ook verscheen het groene Mulberry-handtasje weer, dat ze onder andere in Boston bij zich had.

Herrie en Harry

Het is de eerste verschijn en public van de Waleses sinds het tell-all-boek van de Duke of Sussex in de winkels ligt. Hier konden we onder meer lezen dat William zijn jongere broer had aangevallen, en dat de toenmalig Duke en Duchess of Cambridge flinke kritiek hadden op Harry’s keuze voor Meghan.

Als we de foto’s mogen geloven, is die grijze wolk echter gewoon boven Montecito blijven hangen, en trok men zich er in jolly old England weinig van aan.

Bron: Royal Fashion Police, Kate Middleton Style.org | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws