Do it royal: zo doe je de make-up van Kate Middleton tijdens de kroning

Notitieboeken en pennen gereed!

Als er iets is waar we altijd op kunnen rekenen, is het de flawless make-up van Kate Middelton. Keer op keer weet ze de royals fans te verrassen met een egale make-up, en soms een bold kleur op haar lip. Zo ook tijdens de kroning, waar ze straalde met een smokey eye look. Benieuwd hoe je deze look zelf maakt? Scroll dan verder! 

Royal chic

Prinses of niet, bij Kate Middleton komt er zelden een make-up artist aan te pas. De prinses doet regelmatig haar eigen make-up, zo ook voor haar eigen bruiloft. Of ze het voor de kroning uit handen heeft gegeven of zelf heeft gedaan weten we niet, maar het ziet er prachtig uit. En dankzij make-up artist Victoria Lyn weten we nu precies hoe je dit zelf maakt.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door VICTORIA•LYN (@victorialyn)

Bij een video waarin ze de make-up look namaakt, schrijft ze: “Dit is de look die ze droeg voor de kroning van King Charles afgelopen weekend. Ik hou van haar kenmerkende bruine smokey eye-look. Ze is altijd zo elegant en ziet er elke keer weer prachtig uit.” En met de tips van Victoria weet je nu hoe ze dit doet.

In de video zien we hoe ze de bekende smokey eye á la Kate maakt, net als de signatuur cheeks met bronzer en blush – een truc waar we al langer nieuwsgierig naar waren. Handig: ze noemt ook de merken die Kate gebruikt waardoor jij toilettasje kunt vullen met royal waardige brands.

The Duchess

Wij zijn enthousiast, en een hoop andere fans van Victoria ook. Ook geeft iemand een goede tip: Instagram-gebruiker Snickerdandy tipt namelijk een lipstick die Kate draagt. “Er is een lippenstift van Charlotte Tilbury die speciaal voor Kate is gemaakt – The Duchess. Je kan het nog steeds online vinden en het lijkt dezelfde kleur als wat ze droeg (medium nude roze).” Wil jij net zulke zwoele lippen als Kate, dan weet je wat je te doen staat!

Bron: Instagram Victoria Lyn | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws