Ha! Mike Tindall onthult grappig detail over de kroning

Naar eigen zeggen was de voormalig rugbyspeler zó enthousiast, dat hij zelfs zijn vlaggetje brak.

Nu de kroning van koning Charles alweer een tijdje geleden is en de royals het hebben gevierd met het veelbesproken Coronation concert, komen er steeds meer details naar buiten over deze feestelijke gebeurtenis. Zo onthulde Mike Tindall recent nog een erg grappig detail over deze avond.

Dansen

In zijn eigen podcast The Good, The Bad & The Rugby, vertelt Tindall openhartig over het feestelijke Coronation concert.

“Je kunt me niet vertellen dat je niet opstaat en gaat dansen als je Lionel Richie ‘All Night Long‘ hoort zingen”, vertelt hij. Dan vertelt hij dat hij – toen hij de heupen losgooide – dacht: ‘Gaat de koning nu ook opstaan en dansen?’

Kermit de kikker

En hoewel de koning zich aardig gedeisd hield, kon de voormalig rugbyspeler zich niet inhouden. “Ik brak mijn vlaggetje, zo enthousiast was ik”, lacht hij. “Ik dacht op een gegeven moment: ‘Ik wil nu echt dansen, maar als ik opsta en een ‘drop’ naar beneden doe, dan scheur ik door mijn broek’.”

Dan haalt hij erbij dat hij wist dat Kermit de kikker ergens tijdens het concert tevoorschijn zou komen. “We wisten allemaal dan Kermit op een gegeven moment zou komen, en ik had zoiets van: ‘Zou ik met Kermit de kikker kunnen dansen?’… Ik heb echt genoten”, laat hij weten.

Fenomenaal

En dat hij enthousiast was over de muzikale viering, is een ding wat zeker is. De voormalig rugbyspeler kan er namelijk maar niet over ophouden. “Het was fenomenaal. Het was een ongelofelijk weekend. Ik vond dat de koning het perfect deed en je kon goed zien hoe hij zich concentreerde en hoe emotioneel de hele gebeurtenis was.”

Bron: Hello! Magazine | Beeld: NL Beeld

 

Laatste nieuws