Maakt het leven mooier

Feest in Jordanië: Rania en Abdullah 30 jaar getrouwd

Koningin Rania deelt een bijzonder lief berichtje op haar Instagram-account.

Queen Rania Al Abdullah of Jordan turns 50

Het is alweer 30 jaar geleden dat koning Abdullah en koningin Rania samen in het huwelijksbootje stapten. En om dit heugelijke moment te vieren, deelt de Jordaanse koningin een onwijs lieve video op haar Instagram-account.

Hartendief

Rania ontmoette Abdullah in 1992 tijdens een diner. Abdullah was destijds nog prins, maar hij had slechts zes maanden nodig om Rania’s hart te stelen. Dat is namelijk hoelang het stel samen was voordat de verloving bekend werd gemaakt.

Beeld: NL Beeld / _Newspix

Op 10 juni 1993 trouwde het paar in de Jordaanse hoofdstad Amman. Samen kregen ze vier kinderen: kroonprins Hoessein, prinsessen Iman en Salma en prins Hasjem.

Beeld: NL Beeld / _Newspix

Lief bericht

Om haar geliefde Abdullah in het zonnetje te zetten op deze speciale dag, deelt Rania een lieve video waarin ze terug blikt op dertig jaar liefde."Elke dag die voorbijgaat brengt ons dichterbij, en elk jaar laat me zien hoe ongelooflijk gezegend ik ben om mijn leven met jou door te brengen. Fijne 30ste verjaardag, mijn koning", schrijft de koningin bij de video.

Kroonprins Hoessein laat ook van zich horen op social media. "Gelukkige 30ste huwelijksdag aan de meest liefdevolle, toegewijde en gulle ouders. Jullie blijven ons allemaal de ware betekenis van toewijding en onbaatzuchtige opoffering leren. Moge God jullie zegenen met goede gezondheid en geluk", deelt hij. Ook namens Beau Monde gefeliciteerd!

Bron: Blauw Bloed, Instagram @queenrania | Beeld: NL Beeld / BrunoPress