The word is out: er komt geen tweede seizoen van Meghan’s podcast Archetypes

'Ik vond het heerlijk om diep te graven in betekenisvolle gesprekken met mijn diverse en inspirerende gasten, aldus Meghan.

Treurig nieuws vanuit Californië: er komt geen tweede seizoen van de Archetypes, de podcast van Meghan Markle. In een gezamenlijke verklaring van Meghan, Harry en hun label Archewell Audio, brachten ze het treurige nieuws naar buiten. 

Archetypes

Twaalf afleveringen lang was Meghan Markle de host van de populaire podcast waarin de geschiedenis van de verschillende stereotypen van vrouwen werd besproken. Zo ging de hertogin in gesprek met onder andere Serena Williams, Mariah Carey, Paris Hilton en Constance Wu. Echter, zat er ook een grote deal aan vast met Spotify – deze zou naar verluidt namelijk zo’n 25 miljoen dollar waard zijn (!).

Statements

In het gezamenlijke statement laten ze weten dat ze ‘wederzijds overeen zijn gekomen om uit elkaar te gaan en dat ze trots op de serie zijn die ze samen hebben gemaakt’. “Het team achter Archetypes blijft trots op de podcast die ze bij Spotify hebben gemaakt. Meghan gaat door met het ontwikkelen van meer content voor het Archetypes-publiek op een ander platform”, laat een vertegenwoordiger van WME – het talentenbureau waar Meghan eerder dit jaar bij tekende – weten.

Naar eigen zeggen vond Meghan het ‘heerlijk om zichzelf in het proces te storten’. “Ik vond het heerlijk om diep te graven in betekenisvolle gesprekken met mijn diverse en inspirerende gasten, met hen te lachen en te leren. Het is zo’n liefdevolle reis geweest”, laat ze weten op de Archewell-website.

Toekomst

Toch blijkt het einde van Archetypes, niet het einde te zijn van het liefdadigheidswerk van Haz en Meg. Zo blijven de ex-royals zich richten op hun verschillende ondernemingen, zoals hun productiedeal met Netflix waarmee ze al impactvolle projecten hebben mogen creëren. Wij zijn in ieder geval benieuwd wat we van Harry en Meghan kunnen verwachten in de toekomst!

Bron: People, Hello! Magazine | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws