Bijzonder nieuws voor Meghans Archetypes

Meghans passieproject zou zomaar eens een prijs kunnen winnen.

Inmiddels zijn we zeven afleveringen verder in de Archetypes podcast van hertogin Meghan Markle. In de wekelijkse podcast bespreekt ze met een gast de stereotypen waar vrouwen mee te maken krijgen en op welke manier ze dat raakt. Nu is er bijzonder nieuws voor de hertogin…

People’s Choice

Meghans passieproject is namelijk genomineerd voor een People’s Choice award. Archewell’s head of audio, Rebecca Sananès deelde het nieuws op Instagram, waarbij ze liet weten dat mensen nu konden stemmen op de podcast in de categorie Pop Podcast of 2022. Andere genomineerden zijn onder andere Anything Goes with Emma ChamberlainArmchair Expert with Dax Shepard en Call Her Daddy. 6 december is de uitreiking van de awards en weten we wie de prijs zal winnen.

Spotify

Lange tijd was het stil rondom de samenwerking tussen Spotify en de Sussexes. Zo’n twee jaar geleden sloten prins Harry en hertogin Meghan een deal met de audiostreamingsdienst, maar het koppel liet daarna weinig van zich horen. In december 2020 verscheen een halfuurlange kerstaflevering, en in maart 2022 volgde de aankondiging dat Meghan haar eigen podcast zou krijgen: Archetypes. Ons geduld (en dat van Spotify) werd nog een paar maanden op de proef gesteld, maar in augustus was de eerste van de twaalf podcastafleveringen toch écht te beluisteren en nu zijn we al zeven afleveringen verder.

Gasten

Meghan heeft niet de minste gasten aan haar podcasttafel. Zo zijn tennisser en goede vriendin Serena Williams, zangeres Mariah Carey en realityster Paris Hilton al eens te gast geweest bij Archetypes om te praten over vrouw-zijn en de labels die we aan sommige vrouwen toekennen.

Naast zwaardere onderwerpen, zoals het stereotype van de ‘angry black woman‘ dat ze in de meest recente aflevering besprak met actrice Issa Rae en comédienne Ziwe Fumudoh, vertelt ze in elke aflevering ook wat meer over haarzelf. Zo vertelde ze dat ze een oude gewoonte weer heeft opgepikt toen ze terug in de Verenigde Staten ging wonen met Harry: koffie drinken. Toen haar gasten vroegen waarom ze daar plots weer mee begonnen is, zei Meghan: “Ik denk omdat het leven weer terug naar het oude ging en wanneer er gasten langskomen of je hebt meetings… Dan is het een ritueel.” Het kan niet alleen maar diepgang zijn.

Bron: Hello Magazine | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws