Blijft Netflix wél in Harry en Meghan geloven?

Als we de streamingdienst mogen geloven, zit het stel voorlopig nog safe.

Nadat de Spotify-deal van Harry en Meghan onlangs bruut werd verbroken, duiken er de nodige speculaties op over andere miljoenendeals die de ex-royals hebben staan. De grote vraag op dit moment is dan ook: blijft Netflix wél in de kracht van Harry en Meghan geloven?

Einde aan Archetypes

Het was een flinke klap voor Harry en Meghan twee weken geleden: Spotify trok na twaalf afleveringen een streep door hun podcast Archetypes. Hoewel je zou denken dat gasten als Mariah Carey en Paris Hilton – en vele andere befaamde dames die de revue passeerden achter de microfoon – de nodige luisteraars zouden opleveren, was het niet genoeg om de podcast een tweede seizoen op te leveren.

En waar beide partijen eerst nog naar buiten brachten dat ze ‘wederzijds overeen zijn gekomen om uit elkaar te gaan en dat ze trots op de serie zijn die ze samen hebben gemaakt’, bleek dat later toch een beetje anders te liggen. Spotify-baas Bill Simmons haalde vorige week hard uit naar Harry en Meghan: “Ik wou dat ik betrokken was geweest bij de ‘Harry en Meghan verlaten Spotify’-gesprekken. ‘De F*cking Afzetters’, dat is hoe we hun podcast hadden moeten noemen”, zei hij daar onder andere over.

Netflix

Afijn: de Spotify-deal mag dan als sneeuw voor de zon zijn verdwenen, Harry en Meghan kunnen nog altijd teren op hun plan B: Netflix. En hoewel de geruchtenmolen over een eventueel einde van ook déze miljoenendeal overuren draait, lijkt het erop dat de streamingdienst vooralsnog wel blijft geloven in het werk van de ex-royals.

Een woordvoerder van Netflix bevestigt volgens Hello! Magazine dat het bedrijf nog altijd op goede voet staat met Archewell Productions, het productiebedrijf van Harry en Meghan. “De band met Archewell Productions is er een die we zeer waarderen”, laat hij weten. “Harry & Meghan werd gelanceerd als Netflix’s meest spectaculaire documentairedebuut tot nu toe. Onze spannende reis met hen zal voorlopig niet eindigen. We werken momenteel samen aan tal van projecten, waaronder de veel-verwachte documentaireserie Heart of Invictus.”

Het lijkt er dus op dat de geruchten niet kloppen en Harry en Meghan voorlopig nog safe zitten met hun werk voor Netflix. We zijn benieuwd!

Bron: Hello! Magazine | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws