Einde verhaal: Harry en Meghan hebben Britse uitvalsbasis definitief verlaten

De sleutels zijn ingeleverd en de spullen gepakt, zo meldt een insider.

Dat Harry niet (meer?) het lievelingetje is van Charles, is ons zo langzamerhand wel duidelijk geworden. Maar de verschijning van zijn veelbesproken boek Spare lijkt de band tussen vader en zoon alleen nog maar meer te hebben verslechterd. Eerder dit jaar zou Charles hebben besloten om het Engelse optrekje van Harry en Meghan, Frogmore Cottage, af te staan aan een andere royal. En het lijkt erop dat de ex-royals nu ook echt hun spullen hebben gepakt. 

Uitvalsbasis

Ze mogen dan geen werkende royals meer zijn en een luizenleventje leiden in het Amerikaanse Montecito, Harry en Meghan zijn heel af en toe nog wel in het Verenigd Koninkrijk te vinden. Meghan laat zich steeds minder vaak zien in het geboorteland van manlief, maar Harry vliegt nog altijd regelmatig op en neer om verschijning te maken bij één van de vele rechtszaken die hij heeft lopen.

Eerder hadden Harry en Meghan bij bezoekjes aan het Verenigd Koninkrijk Frogmore Cottage tot hun beschikking. Wijlen Queen Elizabeth schonk het officiële verblijf aan het stel na hun huwelijk in 2018. Hoewel het huis een goede uitvalsbasis is geweest voor de Sussex’jes, zou koning Charles hebben besloten dat Harry en Meghan de sleutel in moeten leveren.

Vertrokken

Het lijkt er nu op dat Harry en Meghan inderdaad hun spullen hebben gepakt. Michael Stevens, bewaarder van de geheime portemonnee, laat weten: “We kunnen bevestigen dat de hertog en hertogin van Sussex Frogmore Cottage hebben verlaten. De hertog en hertogin hebben de uitgaven van de Sovereign Grant voor de renovatie van Frogmore Cottage terugbetaald, waardoor de Kroon een sterk verbeterde troef overhoudt.”

Nieuwe bewoner

Wie er nu zijn intrek neemt in het royal huis? De ogen zijn gericht op prins Andrew, hoewel hij zelf nog niet staat te springen om een verhuizing. Naar verluidt zou de omstreden prins zichzelf hebben opgesloten in zijn riante huis, Royal Lodge, omdat hij bang was nooit meer terug te keren. Of de verhuizing doorgaat, zal binnenkort wel blijken.

Bron: Hello! Magazine, Beau Monde archief | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws