Babynieuws! Gezinsuitbreiding voor de Luxemburgers

Er is een nieuwe royal baby onderweg.

Waar de meeste royals het voorlopig voor gezien houden en lekker vertoeven op een jacht ergens op de Middellandse Zee, komen de Luxemburgers nog wél met leuke royal nieuwtjes – met vandaag de kers op de taart, want prins Félix en prinses Claire verwachten een derde spruit.

Instagram

Het Luxemburgse hof deelt het heugelijke nieuws op Instagram. Onder een zoet familiekiekje van Félix, Claire en de kids schrijven zij: “Hunne Koninklijke Hoogheden De Groothertog en de Groothertogin van Luxemburg zijn zeer verheugd te kunnen melden dat prins Félix en prinses Claire hun derde kind verwachten. Beide families gaan mee in de vreugde van hun kinderen.”

Royal stamboom

Mocht je even door de bomen het bos de royals niet meer zien: prins Félix is de tweede zoon van groothertog Henri en groothertogin Maria Teresa. In 2012 stapte hij in het huwelijksbootje met Claire, en twee jaar later verwelkomde het koppel hun eerste dochter en naamgenootje van onze eigen troonopvolgster: prinses Amalia. Weer twee jaar later kwam zoontje Liam ter wereld, en inmiddels is er dus een derde spruit on the way.

Het zal dus niet lang meer duren voordat het gezin niet meer vier, maar vijf royals telt. Namens Beau Monde uiteraard van harte gefeliciteerd!

Bron: Vorsten, Instagram @courgrandducale | Beeld: NL Beeld, Instagram @courgrandducale 

Laatste nieuws