Aha: dit is de vrouw van Michiel Huisman

Een prachtig koppel!

Hij zag het levenslicht in Amstelveen, begon z’n carrière deels in Meerdijk, woont anno nu in New York City, en maakt furore in Hollywood. Michiel Huisman is al jaren een graag gezien gezicht op zowel tv als in de cinema. Ook off-screen heeft hij de zaken goed voor elkaar en is hij al jaren gelukkig met z’n grote liefde. Enne: dat is iemand die ook al meer dan eens op het witte doek te zien is geweest!

Hollywood-ster van Nederlandse bodem

Anno nu kunnen we niet meer om Michiel Huisman heen. De knappe kop blijft maar opduiken in allerhande topfilms en bloedstollend spannende series, zoals The Age of Adaline,  The Haunting of Hill House en Game of Thrones.

Maar z’n roots? Die liggen gewoon in Nederland. Vanaf veertienjarige leeftijd is Michiel af en toe te zien in kleine rolletjes, en in 2003 sleept hij zijn eerste grote hoofdrol in de wacht. Zo brengt hij het karakter Max tot leven in Phileine zegt Sorry. De film kan op veel liefde rekenen van zowel critici als het publiek, en scoort een hoop nominaties en hoge bezoekersaantallen. Nu is dat natuurlijk hartstikke mooi, maar Michiel heeft zelf op die filmset nog iets veel mooiers gevonden: zijn grote liefde!

Niet Phileine, maar Lala

Op de set van Phileine zegt sorry leerde Michiel de dame kennen met wie hij enkele jaren later zou trouwen: Tara Elders. Al ruim twintig jaar geleden sprong de vonk over tussen de twee.

We zien niet heel vaak kiekjes uit de privésfeer voorbijkomen op de Instagram van Michiel. Maar héél soms laat hij z’n volgers meegenieten van de liefde tussen hem en zijn Tara. Zo deelde hij dit lekker nostalgische kiekje van de twee op de set van Phileine zegt Sorry:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Michiel Huisman (@michielhuisman)

En zien we heel af en toe zoete kiekjes verschijnen van het stel:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Michiel Huisman (@michielhuisman)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Michiel Huisman (@michielhuisman)

Ook Tara zelf is natuurlijk de spotlights wel een beetje gewend vanwege haar carrière als actrice. Soms komt ze dan ook zij aan zij met manlief opdagen bij glamoureuze evenementen. Zoals bij een diner dat werd georganiseerd door Chanel:

michiel huisman vrouw
Beeld: NL Beeld

Actrice

Hoewel Michiel nog regelmatig op het witte doek te zien is, lijkt het erop dat Tara haar carrière als actrice op een laag pitje heeft gezet. Zo had ze eerder rollen in onder andere Shouf Shouf Habibi! en verschillende producties van regisseur Theo van Gogh, maar leeft zij haar leven anno nu al enkele jaren buiten de schijnwerpers.

Samen met Michiel heeft ze bovendien een dochtertje dat in 2007 het levenslicht zag: Hazel. Zo is het gezinsgeluk helemaal compleet! Het stel woonde eerder samen in het sfeervolle New Orleans, maar zou inmiddels vertoeven in New York City. Volgens de Telegraaf zou het paar ook ergens in Amsterdam nog een huisje hebben waar zij zich even kunnen terugtrekken. Die Amsterdamse roots blijken dus nog altijd aanwezig!

Bron: Libelle, Telegraaf, Story | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws