Even spieken: hoe gaat het nu met Meghan Markles ex-man?

'Hij kan zijn woede amper inhouden als haar naam valt.'

Ze was heel even gelukkig aan het Britse hof met haar droomprins, maar inmiddels zoeken Meghan en Harry hun heil in Montecito. Tussen allerlei geruchten over spanningen in hun relatie door, waren wij benieuwd: hoe gaat het nu eigenlijk met Meghans eerste man, filmproducent Trevor Engelson?

Meghan & Trevor

Meghan en haar eerste echtgenoot zouden elkaar in een bar hebben leren kennen toen Meghan nog aan het begin van haar acteercarrière stond. Ze waren al verloofd toen ze haar rol in Suits kreeg en trouwden toen ze net een beetje bekend begon te worden, in september 2011. Een bruidsmeisje omschreef de bruiloft van Meghan en Trevor als ‘ontroerend’, het stel had hun eigen huwelijksgeloften geschreven.

Het duurde na het jawoord echter niet lang voor de eerste barstjes in de relatie verschenen, en na een huwelijk van zo’n achttien maanden, werd er een scheiding aangevraagd. Volgens Meghans biograaf Andrew Morton kwam dit besluit van één kant en werd Trevor flink verrast door Meghans besluit. Morton omschrijft het alsof Engelson ‘die zijn vrouw op handen droeg, zich steeds meer een blok aan Markles been voelde.’

De relatie eindigde zo abrupt dat ze haar verlovingsring en trouwring aangetekend per post teruggestuurd zou hebben. Bij Trevor hoeft dan ook niemand aan te kloppen voor een aardig woordje over zijn ex: “Hij kan zijn woede amper inhouden als haar naam valt.”

Happy family

Net als hertogin Meghan zelf, heeft de vijf jaar oudere Trevor inmiddels een gelukkig gezinsleven opgebouwd. In 2019 trouwde de filmproducent met diëtiste/steenrijke erfgename Tracey Kurland. In 2020 kregen ze samen dochter Ford Grace en in 2021 verwelkomde het koppel dochter Sienna Lee. “Ik weet niet wat ik goed heb gedaan, maar ik ben de gelukkigste vent die ik ken”, schreef Trevor bij de aankondiging van het babynieuws. Hier zien we de ex van Meghan met zijn huidige vrouw, Tracey:

Trevor Engelson en Tracey Kurland, 2019. Beeld: BrunoPress

In tegenstelling tot zijn ex-vrouw, is Trevor nog altijd werkzaam in de filmwereld. Hij werkt als producent aan verschillende televisieseries, documentaires en zo nu en dan een bioscoopfilm. Op het moment heeft zijn veld het natuurlijk vrij pittig, met vastgelopen onderhandelingen en maanden van stakingen. Op Instagram is te zien dat de producent zich zelf ook tussen de actievoerders begeeft.

Dochters

De jongste dochter van Trevor, de kleine Sienna, scheelt maar een paar maanden met Meghans dochtertje Lili. Hoewel beide meisjes zullen opgroeien tussen de rich & famous in Californië, is de kans klein dat ze ooit klasgenootjes worden. De Engelsons wonen in Los Angeles, terwijl prins Harry en Meghan zo’n 160 kilometer verderop in Montecito wonen. De exen schijnen ook geen contact meer te hebben.

Bron: Andrew Morton, Express, HLN, Beau Monde Archief | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws