Mike Tindall heeft drie héle speciale gasten in zijn meest recente podcast-aflevering

Het viertal praat openhartig over allerlei royal-perikelen.

Dat Mike Tindall allerlei (hilarische) royal-onthullingen doet in zijn podcast The Good, The Bad & The Rugby, is een ding waar we de afgelopen tijd zijn achter gekomen. Maar hoe kun je beter over de royal family praten, dan met de royals themselves? En daarom schoven prinses Anne, prinses Kate én prins William recent bij hun familielid aan in de podcast. Spoiler: het zorgde voor wat iconische uitspraken.

Geheim talent

In gesprek met zijn schoonmoeder, neef en nicht praat het viertal openhartig over de royal-perikelen die het nieuws normaal niet zouden halen. Zo onthult Mike iets over prinses Kate wat niemand had verwacht.

“Ik ga niet zeggen dat je ubercompetitief bent”, zegt Mike op een sarcastische manier tegen Kate. “Ik ben niet competitief”, zegt Kate verlegen. “Ik heb haar beerpong zien spelen!”, lacht Mike dan. Oké, we weten natuurlijk allemaal dat Kate supercompetitief is als het gaat om sport, maar ook privé kan de prinses er dus wat van. Ook een potje tennis draait al gauw uit in een competitie. “We hebben het nog nooit voor elkaar gekregen om een wedstrijd af te maken”, aldus Kate. “Het wordt een mentale uitdaging tussen ons.”

Het stokje overdragen

Natuurlijk is iedereen dan ook benieuwd of de prins en prinses van Wales het stokje hebben overgedragen aan hun drie kinderen. “Een klein beetje, zou ik zeggen”, onthult prinses Anne dan. “Wat ik interessant vind, is dat ze duidelijk een heel verschillend temperament hebben”, legt Kate uit. “Ze zijn duidelijk nog heel jong. Het wordt interessant om te zien hoe dat groeit en zich ontwikkelt.”

Maar dat rugby – á la Mike Tindall – in de familie zit, bewijst de achtjarige Charlotte. Kate onthult namelijk dat haar dochter op zowel rugby als voetbal zit. “Charlotte speelt nu beide sporten en het is echt goed om te zien dat jongeren, vooral meisjes, dit soort sporten nu ook beoefenen”, aldus Kate.

Neutrale stemmer

Naast de onthullingen over de competitiviteit en de sporten van de kinderen, komen er ook nog een aantal andere uitspraken naar voren die we niet mogen overslaan. Zo vertelt William bijvoorbeeld dat hij een ‘neutrale stemmer’ was tijdens de deelname van Mike aan I’m a Celebrity. Wills onthulde dat hij een onpartijdige rol aannam en daarom ‘een neutrale stemmer’ was door geen stem uit te brengen. Tsja, je bent immers niet voor niets troonopvolger, we guess.

Bron: People Magazine, Mirror UK | Beeld: NL Beeld, Instagram

Laatste nieuws