Prinses Eugenie heeft genoten bij Vogue World: London 2023

Met prachtige kiekjes blikt de fashionista terug op deze bijzondere dag.

De London Fashion Week is begonnen en dat betekent dat we menig royal over de rode loper kunnen zien paraderen. Afgelopen donderdag straalden prinses Eugenie en haar zus prinses Beatrice over de red carpet bij Vogue World: London 2023 in het Theatre Royal Drury Lane. Op Instagram blikt de fashionista terug op deze bijzondere dag.

Vogue World: London 2023

De start van London Fashion Week begint met Vogue World, waarbij we veel celebs, royals en andere bekendheden voorbij zien komen op de rode loper. “Vogue World verwelkomt gasten om verschillende aan shows van kopstukken uit de entertainmentwereld, met als hoogtepunt een live runway show met modellen die alle hoogtepunten uit de herfstcollecties van 2023 dragen”, aldus Vogue themselves.

Genoten

De Britse prinses heeft volop genoten van de show. Met een reeks prachtige kiekjes van de prinses herself schrijft Eugenie op Instagram: “Het was zo leuk om Vogue World: London bij te wonen. Het evenement vierde de rijke culturele ‘scene’ van het Verenigd Koninkrijk.”

Een van de organisatoren van het evenement is Anna Wintour, hoofdredacteur van de Amerikaanse Vogue. Volgens Wintour is Vogue World een wake-up call over hoe belangrijk kunst is en dat het een vitaal onderdeel is van ons leven. Met een iconische uitspraak van Wintour eindigt de prinses haar bericht op Instagram.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Princess Eugenie (@princesseugenie)

Eerste uitje

Prinses Eugenie maakte een royal comeback, want voor het eerst na haar zwangerschap stapte de prinses samen met haar zus prinses Beatrice naar buiten. De twee zussen paradeerden over een gigantische rode loper gehuld in prachtige jurken waar menig vrouw jaloers op is. Het laatste publieke uitje van prinses Eugenie was tijdens de kroning van koning Charles op 6 mei dit jaar, wat betekent dat de dochter van prins Andrew en Sarah Ferguson zo’n vijf maanden afstand heeft gedaan van haar koninklijke taken. In mei werden Eugenie en haar man Jack voor de tweede keer ouders. Hun tweede kindje Ernest werd geboren en zoontje August werd grote broer.

Bron: Beau Monde archief, RTL Boulevard | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws