André Hazes komt binnenkort met nieuwe documentaire

Wij kunnen niet wachten!

Het is alweer een tijdje geleden sinds de release van de documentaire van André Hazes. In André Hazes: Crossroads namen we een kijkje in het leven van de zanger en deelde hij zijn eerlijke verhaal. Enne, goed nieuws: want er komt een vervolg aan! In dit deel zien we hoe André zijn leven oppakt nu zijn verslavingen verleden tijd zijn.

The Next Chapter

In de eerste documentaire gaf André zich helemaal bloot en deelde hij eerlijk hoe hij de afgelopen jaren heeft gedeald met zijn verslavingen. Nu is het tijd om te zien hoe het sindsdien is verlopen met de zanger. In het nieuwe driedelige vervolg zien we hoe André het leven oppakt nu hij zijn verslaving achter zich heeft gelaten. André Hazes: The Next Chapter is vanaf 18 november te streamen bij Videoland.

Zonder filter

“Nadat ik André volgde tijdens zijn struggle met verslavingen was naar mijn gevoel het verhaal nog niet verteld”, zegt documentairemaakster Cheeru Mampaey. “Afkicken is één, maar het volhouden en je leven opnieuw vormgeven is een ander verhaal. André gaf me opnieuw de kans hem een jaar van dichtbij te volgen. Het jaar waarin hij de cirkel blijvend doorbreekt en ondanks tegenslagen kijkt naar de toekomst”, vertelt ze over de docu. “Een coming-out-of-age verhaal. Opnieuw bloedeerlijk en zonder filter.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline)

Nieuwe manier van leven

“Afkicken van een verslaving is niet een einde maar juist het begin van een nieuwe manier van leven. Hoe pakt hij dit leven weer op? En hoe claimt hij zijn plek op het podium weer terug na bijna twee jaar afwezigheid?”, zegt Videoland over de docu. “We zien de weg naar zijn eerste tv-interview bij Eva Jinek en zijn comeback optreden bij Holland Zingt Hazes, we volgen hem bij het maken van nieuwe muziek én krijgen een kijkje in zijn privéleven met Monique.” Wij kunnen niet wachten!

Bron: Grazia, Videoland | Beeld: NL Beeld, Instagram

Laatste nieuws