Victoria Beckham onthult: ‘Ik moest mijn relatie met David geheimhouden’

De Beckhams onthullen álles in hun vierdelige serie.

Victoria Beckham en haar man David Beckham zijn inmiddels hét powerkoppel der powerkoppels. Het verrassende is dan ook, dat de twee een rocky start hebben gehad aan het begin van hun relatie, zo onthult Victoria. Want wat blijkt? De twee moesten hun relatie geheimhouden.

BECKHAM

Een flitsende voetbalcarrière, een sprookjeshuwelijk met een grote popster en de nodige worstelingen: het leven van David Beckham bevat genoeg ingrediënten om een vierdelige serie mee te vullen, en die komt er binnenkort ook! De serie neemt je mee naar de arbeidswijk in Oost-Londen waar hij opgroeide. Omdat familie een grote rol in zijn leven speelt, komen ook zij aan bod.

Parkeergarages

In de trailer kunnen we al zien dat de relatie van David en Victoria niet meteen rooskleurig begon, en moesten ze hun relatie onder de radar houden toen ze net wat met elkaar hadden. Een relatie tussen een voetballer en Posh Spice zorgde namelijk voor genoeg voer voor de roddelbladen. En ook het management van Victoria was waakzaam: “Mijn manager bleef zeggen: ‘Probeer het geheim te houden’. En dus ontmoetten we elkaar op parkeergarages – en dat is niet zo louche als het klinkt”, vertelt Vic.

Daarnaast was er ook nog de schoonmoeder, Davids moeder Sandra, en die stond in het begin ook niet te springen om de relatie van haar zoon. “We waren bang dat hij alles zou verliezen waar hij altijd zo hard voor had gewerkt, want voetbal stond altijd op de eerste plek. En toen was dat plots niet meer het geval.” Inmiddels is het iconische koppel al meer dan 25 jaar samen en vormen ze met hun vier kinderen – Brooklyn, Romeo, Cruz en Harper – een groot gezin.

De vierdelige serie BECKHEM is vanaf 4 oktober te zien op Netflix.

Bron: Elegance, Vogue, ELLE | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws