Zien: prinses Kate draagt het ultieme pak voor deze herfst

Een mooie toevoeging aan de garderobe van de prinses.

Met de start van het nieuwe werkjaar heeft prinses Kate zich niet alleen een nieuw, trendy kapsel aangemeten – ook haar garderobe heeft een opfrisbeurt gekregen. Vandaag verscheen ze in een pak dat zich perfect leent voor de herfst die we tegemoet gaan.

Curtain bangs

Het was een behoorlijke verrassing toen Kate twee weken geleden de schaar in haar lokken bleek te hebben gezet. Ze nam afscheid van haar bekende en – durven we het te zeggen? – ietwat basic kapsel en ging in plaats daarvan voor de trendy curtain bangs. Wat extra laagjes, een goede dosis volume en golvende, losse krullen: de nieuwe coupe staat de prinses geweldig.

Nieuw pak

Een nieuwe haarstijl is echter niet het enige waar Kate zichzelf met de komst van de herfst op heeft getrakteerd. Tijdens een werkbezoek aan een textielfabriek in Leeds bewees ze dat pakken ook komend seizoen helemaal on trend zijn. Voor het gemak heeft de fashion-prinses dan ook meteen maar geïnvesteerd in een prijzig Burberry-exemplaar. Ze combineerde het groene pak met Emmy London-pumps in dezelfde kleur en een basic witte blouse. Ter compensatie van het kostbare geheel hing er een stel betaalbare oorbellen van het merk SHYLA in de royal oren.

Bron: NL Beeld

Style switch

Hoewel Kates nieuwe ensemble natuurlijk een prachtige toevoeging is aan haar garderobe, kunnen we niet echt zeggen dat we verbaasd zijn om de prinses opnieuw in een pak te zien. De laatste tijd laat ze kleurrijke japonnen veelal links liggen en kiest ze steeds vaker voor een zakelijkere look. Royal stijlexpert Miranda Holder vertelt aan HELLO! Magazine dat die subtiele style switch waarschijnlijk ontstaan is toen Kate een nieuwe titel kreeg. “Het imago van prinses Kate heeft beslist een meer zakelijke uitstraling gekregen sinds ze prinses van Wales werd”, legt Miranda uit. “Haar serieuzere garderobe weerspiegelt de ernst van haar nieuwe rol binnen het koningshuis.”

Afijn, of Kate nu een jurk draagt of een pak: ze straalt al-tijd. De prinses van Wales op een modefout betrappen? Het is ons nog niet gelukt…

Bron: HELLO! Magazine, Instagram @royalfashionpolice | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws