Hoera! Prins Emmanuel viert 18e verjaardag met nieuwe portretten

Feest in België!

Hieperdepiep hoera! Het is groot feest vandaag bij onze zuiderburen. Prins Emmanuel van België is namelijk jarig. De jongste zoon van koning Filip en koningin Mathilde mag achttien kaarsjes uitblazen en is daarmee officieel volwassen. Reden genoeg voor een aantal nieuwe portretten!

Mijlpaal

Gisteren stond het Belgische koningshuis al stil bij de verjaardag van Emmanuel door een aantal kiekjes van zijn leven door de jaren heen te delen. En ook vandaag, op de grote dag zelf, is er aandacht voor de jonge prins. “🙌 Belangrijke mijlpaal: Prins Emmanuel viert vandaag zijn 18e verjaardag! 🎉” schrijft het Belgische hof op Instagram.

Nieuwe portretten

Daarbij worden er, zoals wij al hadden gehoopt, ook nieuwe portretfoto’s van prins Emmanuel gedeeld. Hij poseert vrolijk lachend en gekleed in een donkerblauw pak met wit overhemd. Daarna zien we een foto waarop hij een rode stropdas aan zijn outfit heeft toegevoegd. En wat staat het hem goed! Tot slot is er een foto van Emmanuel met zijn trotse vader, koning Filip. Een prachtig plaatje van vader en zoon!

Prins Emmanuel

Emmanuel Léopold Guillaume François Marie, zoals de prins voluit heet, is het derde kind van koning Filip en koningin Mathilde van België, en daarmee derde in de lijn voor de troonopvolging. Samen met zusje prinses Eléonore, broer prins Gabriël en zus én troonopvolgster prinses Elisabeth groeide hij op. Emmanuel kwam op 4 oktober 2005 ter wereld in het Erasmus Ziekenhuis te Anderlecht. De tijd vliegt, want vandaag is de jonge prins dus alweer officieel volwassen. Namens de redactie van Beau Monde van harte gefeliciteerd!

Bron: Instagram @belgianroyalpalace | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws