Harry en Meghan laten van zich horen na operaties Kate en Charles

Het stel zou zich zorgen maken over de gezondheid van de royals.

We weten dat Harry en Meghan zich tegenwoordig liever afzijdig houden van alles wat er gebeurt binnen de Britse paleismuren, maar nu lijken zij een uitzondering te maken. Volgens insiders is het stel erg bezorgd over de gezondheid van Charles en Kate, en hebben zij zelfs contact opgenomen om hen beterschap te wensen.

Gezondheidsproblemen

Afgelopen week was erg verontrustend voor de Britse royals. Prinses Kate schokte iedereen met het nieuws dat zij een buikoperatie had ondergaan, en nog geen dag later bleek ook koning Charles in het ziekenhuis te liggen voor een behandeling voor een vergrote prostaat. Daar komt vandaag nog het verdrietige nieuws bij dat Sarah Ferguson voor de tweede keer gediagnosticeerd is met kanker.

Beterschapswensen

Net als de rest van de Britse bevolking lijken ook Harry en Meghan zich zorgen te maken over hun familieleden. Het stel zou volgens The Mirror zelfs de lange stilte met het koningshuis hebben verbroken om Charles en Kate beterschap te wensen. Zij hebben “op verschillende manieren benaderd om hun bezorgdheid en beste wensen over te brengen”, schrijft de krant.

Endgame

Of het medeleven van Harry en Meghan wel zo gewenst is bij Charles en Kate, is nog maar de vraag. De beterschapswensen komen namelijk vrij recentelijk na het uitbrengen van Endgame, en we kunnen wel stellen dat zowel de koning als de prinses van Wales daar niet bijzonder goed vanaf zijn gekomen. Beide royals werden in verband gebracht met uitspraken over de huidskleur van de kleine Archie. En laten we eerlijk zijn: het is niet de enige beschuldiging die H&M (indirect) op hen hebben afgevuurd.

Afijn: het blijft een attent gebaar van Harry en Meghan om hun afgestoten familieleden een hart onder de riem te steken in deze moeilijke periode. Gelukkig lijkt het met zowel Charles als Kate naar omstandigheden goed te gaan. En hoe mooi zou het zijn als deze gebeurtenissen zouden leiden tot een verzoening tussen Harry, Meg en de overige royals?

Bron: HLN, De Telegraaf | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws