Máxima kiest voor koninklijk blauw in Zeeland

De koningin bezocht een tweetal sociale projecten in de provincie.

Koningin Máxima heeft een druk programma deze week. Zo bezocht ze dinsdag het belcentrum van de Alles Oké? Supportlijn in Nijmegen, waar ze in gesprek ging met de jongeren en vrijwillers die betrokken zijn bij deze organisatie. Woensdag stond er vervolgens een tripje naar Zeeland op de planning en daar verscheen ze – as always – in stijl.

Stichting in Goes

De royal bracht een bezoek aan twee initiatieven in Zeeland die ondersteuning krijgen van het Oranje Fonds. Ze begon haar dag in Goes, waar ze langs ging bij Stichting IederMooi. De stichting zorgt voor persoonlijke aandacht en uiterlijke verzorging voor iedereen die financieel kwetsbaar is. In het pand, dat ze ‘de huiskamer van Goes’ noemen, kunnen mensen bijvoorbeeld terecht om gratis hun make up te laten doen of voor een knipbeurt met korting.

Hier gaat ze in gesprek met een vrouw die op dat moment een kappersbehandeling ondergaat in de salon en praat ze met de oprichters over hun werkwijze en toekomstplannen wat betreft de organisatie.

Máxima Zeeland
Beeld: NL Beeld

Door naar Middelburg

Na haar bezoek aan Goes, vervolgt koningin Máxima haar reis naar Middelburg, waar ze een bezoek brengt aan Stichting HerstelTalent. Hier werd ze feestelijk ontvangen door een groep mensen die de koningin stond op te wachten. Zo ontving Máxima een bloemetje en een zelf geknutseld cadeau van de omstanders:

Máxima Zeeland
Beeld: NL Beeld

…en werd de koningin natuurlijk volop op de kiek gezet.

Máxima Zeeland
Beeld: NL Beeld

Stichting HerstelTalent biedt ondersteuning aan mensen die door omstandigheden de controle over hun leven zijn kwijtgeraakt. Door middel van educatie, cursussen en individuele begeleiding worden deze mensen geholpen om weer aansluiting te vinden bij de samenleving.

Máxima Zeeland
Beeld: NL Beeld

Volledig in blauw

Voor de gelegenheid hulde koningin Máxima zich van top tot teen in het blauw. Ze droeg een chique blauwe midi-jurk met een gedrapeerd effect bij de hals en driekwart mouwen. Hierover heen droeg de royal volgens Modekoningin Máxima een blauw-grijze capejas van Alicia Audrey X Natan die je aan beide kanten kunt dragen. Om in het kleurthema van de dag te blijven, koos ze er gisteren voor om de blauwe kant naar boven te dragen.

Máxima Zeeland
Beeld: NL Beeld
Máxima Zeeland
Beeld: NL Beeld

Ze maakte haar outfit helemaal af met een paar blauwe, suède laarzen. Deze pareltjes zijn groot favoriet van onze koningin en worden dan ook geregeld door haar uit de kast getrokken. Ze zijn ontworpen door Sergio Rossi, de vader van haar favoriete schoenontwerper Gianvito Rossi. Als finishing touch koos Máxima voor wat gouden sieraden, die perfect matchen met de blauwe kleur. Kortom: de koningin zag er weer uit om door een ringetje te halen!

Bron: Blauw Bloed, Modekoningin Máxima | Beeld: NL Beeld 

Laatste nieuws