Camilla geeft update over gezondheid Charles

'Het gaat buitengewoon goed met hem', aldus de koningin.

Charles heeft voorlopig een groot deel van zijn taken neergelegd vanwege de kankerdiagnose die onlangs bij hem werd gesteld. Vrouwlief Camilla is echter nog wel up and running, en deelt nu voor het eerst een gezondheidsupdate over de vorst.

Heftig nieuws

Juist na het positieve nieuws dat Charles goed hersteld was van zijn operatie aan een grote prostaat, kwam de bekendmaking van zijn kankerdiagnose voor velen als een donderslag bij heldere hemel. Dat de vorst er wederom voor heeft gekozen om zo open te zijn over zijn gezondheid, is vrij opvallend.

Daar had het Britse hof echter een duidelijke verklaring voor: “Zijne Majesteit heeft ervoor gekozen om zijn diagnose te delen om speculaties te voorkomen, en in de hoop dat dit publiek begrip kan steunen voor iedereen ter wereld die met kanker te maken heeft.”

Outfit

Hoewel Charles het momenteel dus wat rustiger aan doet, is Camilla nog altijd lekker bezig met haar royal duties. Zo bracht zij gisteren een bezoek aan muziekavond in de Salisbury Cathedral. De vorstin verscheen daar uiterst fashionable in een crèmekleurige, elegante japon van ontwerper Fiona Clare Aldridge. Ze maakte haar look af met een stel klassieke haklaarzen van Russell & Bromley en een LAUNER-clutch.

Beeld: NL Beeld

Goed nieuws

Tijdens het werkbezoek genoot de koningin niet alleen van de muzikale festiviteiten, maar deed ze ook een boekje open over hoe het nu gaat met Charles. “Het gaat naar omstandigheden buitengewoon goed met hem”, wist Camilla te vertellen aan Sky News. “Hij is erg ontroerd door alle brieven en berichten die het publiek overal vandaan heeft gestuurd. Dat fleurt hem erg op.”

Dat was een flinke portie geruststellende woorden van de koningin. Momenteel zou Charles zijn rust nemen op Sandringham. We hopen dat er goed voor hem gezorgd wordt, en dat hij snel weer de oude is!

Bron: Hello! Magazine, De Telegraaf, NOS, Instagram @royalfashionpolice | Beeld: NL Beeld 

Laatste nieuws