Patty Brard: ‘Ben straks 70 en zit in de beste periode van mijn leven’

'Dat is toch gek?', aldus Patty.

Inmiddels weet Patty Brard hoe ze de rust in haar leven moet waarderen. “Het is niet mijn sensationeel, maar ik zit wel beter in mijn vel dan ooit”, aldus Patty. In de gloednieuwe Beau Monde vertelt ze dan ook alles over de bloei van haar leven.

Maagverkleining

Patty heeft in 2018 een maagverkleining gehad. Naar eigen zeggen is dat heel hard werken en heeft ze er veel voor moeten laten. “Maar ik zit wel beter in mijn vel dan ooit”, laat ze weten in gesprek met Beau Monde.

“Dat is toch heel gek? Ik ben straks 70 en zit dan in de beste periode van mijn leven. Met de serie willen we ook laten zien dat het nooit te laat is om je leven weer op te pakken. Het is alleen zonde dat ik zoveel jaren heb laten versloffen.”

“Van de week zag ik een stukje terug uit de tijd dat ik Big Brother presenteerde. Je ziet aan mijn blik dat ik me niet gelukkig en fris voelde. Dat zie je nu wél. Ik spat van zo’n foto af en het geluk straalt van mijn hoofd.”

Patty Brard

Alcohol-vrij

Ook is Patty natuurlijk gestopt met drinken. “Als Priscilla mij nu met een borrel zou zien, zou ze heel hard lachen. Het past niet meer bij me en ik weet nu dat het leven zonder alcohol zoveel leuker is”, deelt ze. “Als ik nu nog had gedronken, was ik een zielig portret van mezelf geworden met diabetes en overgewicht.”

Bijna 70

Maar hoe gaat de 70 er eigenlijk voor Patty uitzien? Dat heeft ze al goed op een rijtje. “Dit zal een bewogen jaar voor mij worden. Ik word bijna 69 en op mijn 70e willen we er in maart 2025 wel echt uitknallen. Het jaar zit al helemaal volgeboekt met leuke dingen waarover ik nog niks kan zeggen. Veel leuke grote dingen, want you wanna go out with a bang hé? Ik ga absoluut niet stilletjes verdwijnen. Helemaal stoppen met werken zal ik niet doen, maar ik ga het zeker rustiger aan doen. Lekker genieten van mijn huis op Ibiza en van de tijd met mijn dochter. Er is niks belangrijker dan dat.”

Het hele interview lees je in de nieuwe Beau Monde. Vanaf morgen in de winkels! 

Tekst: Anne Tonen | Beeld: Dario & Misja | Styling: Kelly Huijsman | Visagie: Marloes Bovelander

Laatste nieuws