Meghan Markles podcast heeft hele nieuwe look

Komt er dan toch een tweede seizoen van Archetypes?

Hoewel de toekomst van Archetypes – de podcast van Meghan Markle – er weinig rooskleurig uitzag, is daar nu verandering in gekomen. De hertogin van Sussex deelde recent namelijk het heugelijke nieuws dat haar podcast een nieuwe look én een nieuw ’thuis’ heeft gevonden.

Archetypes in een nieuw jasje

“Duik in de wereld van Archetypes met Meghan, de hertogin van Sussex. Ontdek de ‘hokjes’ die vrouwen juist proberen tegen te houden. Nu voor het eerst beschikbaar bij Lemonada op alle platforms”, luidt het bericht van Lemonada, een mediabedrijf en podcastnetwerk.

Naast een nieuw ’thuis’, heeft de podcast ook wat rebranding ondergaan. Tijdens de release van de podcast in 2022, had het logo namelijk nog groene letters. Dit is anno 2024 veranderd naar roze. Ook is het Lemonada-logo toegevoegd.

Plan is in volle gang

Het is geen verrassing dat Meghan samenwerkt met Lemonada. Zo deelde ze op 13 februari het geweldige nieuws al met haar volgers. “De mogelijkheid om een door een vrouw opgericht bedrijf te ondersteunen is een fantastische manier om 2024 af te trappen”, aldus Meghan in haar statement.

“Ons plan om Archetypes opnieuw uit te brengen, zodat meer mensen er nu toegang toe hebben, en om een dynamische nieuwe podcast te lanceren, zijn in volle gang. Ik sta te popelen om dit binnenkort te kunnen delen en ik ben dolblij dat ik deel uit mag maken van de Lemonada-familie.”

Tweede seizoen?

Over een mogelijk tweede seizoen hebben beide partijen nog niks gezegd, maar de re-release is in elk geval een mooie eerste stap na het einde van de samenwerking met Spotify.

In 2023 lieten Meghan, Harry en hun label Archewell Audio weten dat na het eerste seizoen van Archetypes de kous af zou zijn. In een gezamenlijk statement deelden ze toentertijd dat ze ‘wederzijds overeen waren gekomen om uit elkaar te gaan en dat ze trots op de serie zijn die ze samen hebben gemaakt’. “Het team achter Archetypes blijft trots op de podcast die ze bij Spotify hebben gemaakt.”

Wij wachten geduldig af tot Meghan meer laat horen over een mogelijk tweede seizoen. Of wie weet, een heel nieuwe podcast?

Bron: Beau Monde archief, People | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws