Patty Brard deelt prachtige panter-throwback portretten

Van de Luv-dagen tot haar korte 90's coupe!

Patty Brard staat al héél wat jaren in de spotlights. Volgend jaar wordt ze 70, en dat wordt uiteraard in style gevierd in de Ziggo Dome met Patty’s Panter Party. Voor de gelegenheid deelde ze gisteravond enkele heerlijke kiekjes uit de oude doos op Instagram.

Showbizz-veterane

Patty heeft door de jaren heen heel wat moois op haar CV kunnen zetten. Zingen en dansen, presenteren en acteren – Pat draait er haar hand niet voor om. Onlangs konden we nog met de serie Patty genieten van een heerlijke terugblik op haar imposante carrière.

Naast alle glitter en glamour die we te zien kregen, ging de serie ook in op het persoonlijke reilen en zeilen van Patty. In gesprek met Beau Monde eerder dit jaar, verklapte ze nog dat dit best wat losmaakte. “Ik kwam erachter dat ik nog lang niet alles verwerkt heb”, deelde ze toen.

Throwback

Ook hintte ze in datzelfde interview al dat ze haar 70e verjaardag uitgebreid ging vieren. “Op mijn 70e willen we er in maart 2025 wel echt uitknallen. Het jaar zit al helemaal volgeboekt met leuke dingen waarover ik nog niks kan zeggen. Veel leuke grote dingen, want you wanna go out with a bang hé? Ik ga absoluut niet stilletjes verdwijnen”, deelde ze toen al als kleine teaser.

Inmiddels weten we natuurlijk dat la Brard haar verjaardag dan viert met Patty’s Panter Party, een heerlijk muziekspektakel waarvoor de dresscode ‘glitter, glamour & panter’ geldt. Op Instagram deelde ze enkele heerlijke throwback-foto’s als voorproefje!

“Patty staat al vanaf 1977 in de spotlights! Ze werd toen ontdekt en gevraagd voor Luv”, valt er bij de kiekjes te lezen. Hoe heerlijk is dat 90’s kiekje uit het Gaan met die banaan-tijdperk?

Patty’s Panter Party

Mocht je het gemist hebben: op 14 maart 2025 móet je in de Ziggo Dome aanwezig zijn voor Patty’s Panter Party.  “Omdat ik nou eenmaal van groots en meeslepend houd, heb ik de coolste venue van Nederland uitgekozen om mijn verjaardagsfeest met al mijn pantervrienden en -vriendinnen te kunnen vieren”, vervolgt ze. “Ik heb de soundtrack van mijn leven samengesteld en ik weet zeker dat zowel oudere als jonge panters daarop uit hun dak gaan”, deelde ze al bij de aankondiging van het panterfestijn.

Onder meer Roxeanne Hazes, Anita Meyer, en Robin S. zullen tijdens het feest optreden, en de komende tijd worden er nog meer artiesten bekendgemaakt die te zijner tijd acte de présence zullen geven in de Ziggo Dome. Dat belooft veel goeds, non?

Bron: Instagram @pattybrard, Beau Monde archief | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws