Dansende prins Louis steelt de show

De jonge prins had het goed naar z'n zin!

Het heurt er inmiddels net zo bij als imposante hoofddeksels, slappe handjes van het zwaaien, en designeroutfits: wanneer prins Louis aanwezig is bij een koninklijk evenement, dan kun je er bijna vanuit gaan dat hij de show steelt met z’n levendige karakter. Ook dit weekend was daarop geen uitzondering!

Levendige prins

Van z’n cheeky uitbarstingen tijdens de Platinum Jubilee…

Prinses Kate en prins Louis bij de Platinum Jubilee pageant, 2022.
Beeld: NL Beeld

…Tot z’n hilarische reactie op de traditionele flypast over het paleis datzelfde jaar…

De royal family op het balkon van Buckingham Palace, 2022.
Beeld: NL Beeld

…En z’n beste straaljagerpiloot-imitiatie vorig jaar…

Prins Louis op het balkon van Buckingham Palace tijdens Trooping the Colour 2023.
Beeld: NL Beeld

…Prins Louis staat altijd garant voor een hoop vrolijkheid, hilarische gezichtsuitdrukking en spontane acties bij de verder zo strak gereguleerde royal evenementen. Daarom is het ook bepaald geen wonder dat de jongste telg van prins William en prinses Kate een graag gezien gezicht is bij de vele vorstelijke evenementen van de Windsors.

Trooping the Colour

Hoewel het vooral zijn grootvader, koning Charles, en z’n moeder waren die afgelopen zaterdag volop in de spotlights stonden, wist de kleine Lou Bug ook z’n momentjes te pakken.

Zo spotten verschillende scherpe kijkers dat de jonge prins lekker stond te dansen tijdens de traditionele marsen die uitgevoerd werden:

Terwijl de Royal Band speelde en er druk gemarcheerd werd te Horse Guards Parade, stonden prinses Kate, prins George, prinses Charlotte en prins Louis op één van de balkons om de boel lekker droog gade te slaan. Hoewel Louis z’n gezicht het grootste gedeelte van de dag toch netjes in de plooi wist te houden, kon hij het hier niet laten om lekker mee te bewegen op de marsmuziek.

Zoet detail: het lijkt er in de beelden op dat z’n grote zus, prinses Charlotte, haar kleine broer probeert te stoppen. Zoals we wel vaker zien bij de dochter van Wills en Kate, is zij degene die de protocollen uit ’t hoofd kent en degene die haar broers tot de orde roept. Dat wordt nog wat als George, Charlotte, en Louis ouder zijn!

Bron: Harper’s Bazaar | Beeld: NL Beeld

 

Laatste nieuws