Zara en Mike Tindall’s ‘cheeky’ momentje tijdens Royal Ascot

De tortelduifjes waren present voor de derde dag op rij.

Gisteren vond de derde dag van paardensportevenement Royal Ascot plaats en werd er wederom genoten van de absolute top van het paardenracen. Logischerwijs komen er een hele hoop paardensportfans af op deze happening en daarbij kan ultiem paardenmeisje Zara Tindall natuurlijk niet ontbreken. Ze heeft tot nu toe dan ook nog geen dag gemist en trakteerde de camera’s gisteren zelfs op een ‘cheeky‘ momentje tussen haar en haar man Mike Tindall. 

Royal Ascot

Helden te paard, feestgangers die een wedje leggen, een hele hoop hoeden, én natuurlijk een hele hoop royals – dat is de Royal Ascot ten voeten uit. Elk jaar staat de Ascot Racecourse in het middelpunt van de belangstelling voor zowel fans van de paardensport als royalty watchers.

Ook dit jaar staat het evenement weer garant voor verschillende sfeervolle kiekjes en mooie momenten. Zo zagen we op dag één al hoe koning Charles een zoet gebaar maakte naar zijn rouwende achternichtje Lady Gabriella Kingston door haar uit te nodigen voor de traditionele Carriage Procession. En ook waren we op dag twee getuige van het Assepoester-momentje van Carole Middleton.

Cheeky moment

Op dag drie spotten we wederom sportliefhebbers Zara en Mike Tindall tussen de aanwezigen. Zara, die haar liefde voor paarden heeft geërfd van haar moeder, is een Olympisch medaillewinnaar in de paardensport. Haar man Mike is ex-rugbyspeler en won ooit de Rugby World Cup. Je begrijpt dat het stel helemaal in hun element is tijdens een sportevenement als dit, en dat was goed te zien. De tortelduifjes zijn namelijk op de gevoelige plaat vastgelegd terwijl ze een cheeky momentje met elkaar deelden:

Zara Mike
Beeld: NL Beeld

De dochter van prinses Anne en haar man werden gefotografeerd – voor wat het lijkt een foto voor in hun persoonlijke archief – door een vriendin van het koppel. Mike legde hierbij brutaal een hand op de derrière van zijn in een prachtige Rebecca Vallance-jurk geklede vrouw. Zara’s hand kroop vervolgens rond de vingers van haar man om zijn hand vast te houden. Zo zoet!

Gespot

Naast dit grappige moment, was er natuurlijk weer volop vorstelijke glamour. Koning Charles was gisteren weer aanwezig, natuurlijk met Camilla aan zijn zijde. Daarnaast woonden onder meer prins Edward, hertogin Sophie, de graaf van Snowdon (wijlen prinses Margaret’s zoon) en prinses Zahra Aga Khan gespot. Uiteraard allen in zwierige, Ascot-worthy outfits!

Maar wat blijkt? Niet alleen Britse royals komen af op het paardensportevenement. Zo verscheen ook de Griekse prinses Marie Chantal inclusief gezelschap op dag drie van Royal Ascot.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Marie- Chantal G (@mariechantal22)

In totaal duurt het evenement vijf dagen. Inmiddels hebben we al heel wat royals gespot bij het walhalla van de paardensport, maar we zijn benieuwd wie zich de laatste twee dagen nog laten zien. Dit wordt doorgaans pas vlak voor het moment suprême aangekondigd. We hopen in elk geval op nog een heleboel sfeervolle zomerkiekjes in vol Ascot-ornaat!

Bron: People, Hello!, Beau Monde archief | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws