Oeh la la: een nieuwe liefde voor de zoon van prins Albert?

De prinsenzoon zou het érg gezellig hebben met deze jongedame.

Officieel gezien heeft Alexandre Grimaldi-Coste geen prinselijke titel, maar als buitenechtelijke zoon van prins Albert en Nicole Coste heeft hij toch een goede dosis blauw bloed. En nu lijkt het erop dat hij z’n oog heeft laten vallen op een jonge society-dame met een imposante familie-achtergrond!

Alexandre Grimaldi

Het is geen geheim dat prins Albert voor zijn huwelijk met Charlene flink de bloemetjes buiten zette. Uit zijn eerdere avontuurtjes kreeg hij twee kinderen: Jazmin Grace Grimaldi, en Alexandre Grimaldi-Coste, de halfbroer en halfzus van Alberts tweeling met prinses Charlene, prins Jacques en prinses Gabriella.

Door de jaren heen is de jonge prinsenzoon meermaals in opspraak geraakt – mede dankzij zijn moeder, die soms bijzonder venijnige uitspraken doet. Zo stelde Nicole ooit dat Monaco meer van haar hield dan van Charlene, en dat de gezondheidsproblemen van Hare Doorluchtige Hoogheid een gevalletje ‘karma‘ waren. Niet écht hoffelijk, maar goed.

Liefje

Volgens verschillende royalty watchers zou Alexandre inmiddels z’n hart verloren zijn aan een jongedame die eveneens voorzien is van de nodige royal connecties. Het zou hier namelijk gaan om Savannah Hennessy, de kleindochter van Barbara de Posch-Pastor. Deze Barbara mag zichzelf inmiddels prinses noemen, aangezien zij in 2017 getrouwd is met prins Michel d’Orléans, graaf van Évreux.

Uit haar eerdere huwelijk met Gilles Hennessy, de zoon van schathemelrijke zakenman Kilian Hennessy, kreeg Barbara vier kinderen, onder wie Savannahs vader, Kilian Hennessy junior.

Kortom: connecties met zowel het ultraluxe bedrijf achter Hennessy, Moët & Chandon, en Louis Vuitton, én een adellijke connectie via haar stief-opa – die Savannah is ongetwijfeld goed gematcht met Alexandres eigen prinselijke achtergrond.

Zoete momenten

Hoewel de tortelduifjes hun relatie nog altijd niet zelf bevestigd hebben, zijn ze inmiddels meermaals samen gespot. Zo verschenen ze deze week nog gezellig saampjes front row bij de Gucci Menswear Spring/Summer 2025-presentatie.

Embed from Getty Images

Society-blad Tatler weet bovendien te melden dat Alexandre ook al aan Savannahs zijde verscheen bij een evenement van haar vader. Deze Kilian junior heeft namelijk z’n eigen lijn luxe parfums, en in mei werd er tijdens het filmfestival van Cannes een nieuwe geur gelanceerd. Naar verluidt woonden Alexandre en Savannah dit partijtje ook gezellig samen bij.

Wie weet: mag Savannah binnenkort ook op de thee komen bij prins Albert? Een nieuwe luxe connectie aan het Monegaskische hof is immers nooit weg…

Bron: Tatler, By Kilian | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws