Dit was de week van koningin Máxima: ouders op bezoek uit Argentinië

Als royal heb je altijd een drukke agenda. Soms zijn er veel officiële gelegenheden, soms is er meer tijd voor het gezin...

Als royal heb je altijd een drukke agenda. Soms zijn er veel officiële gelegenheden, soms is er meer tijd voor het gezin. Geen week is hetzelfde! Deze week stond voor koningin Máxima in het teken van familie. Haar ouders zijn op bezoek vanuit Argentinië. 

Het was afgelopen week gezellig druk in villa Eikenhorst. Het gezin bestaat tijdelijk uit twee leden meer, want Máxima’s ouders zijn op bezoek. Maria en Jorge Zorreguieta logeren bij het gezin van hun dochter. Een logische keuze, want zo kunnen Máxima’s ouders optimaal genieten van hun kleinkinderen die ze al niet zo vaak kunnen zien.

Koningin Máxima heeft een goede band met haar ouders. Ze trekt veel met haar vader op, maar ze is ook dol op haar moeder. Het doet haar dan ook veel verdriet dat ze haar ouders niet vaak kan zien en dat ze niet aanwezig kunnen zijn bij veel belangrijke gebeurtenissen in haar leven.

Jorge Zorreguieta Beatrix Maxima doop Ariane 2007 Ronald Fleurbaaij ANP © Ronald Fleurbaaij / ANP

Gelukkig hebben ze de afgelopen week de verloren tijd enigszins kunnen inhalen. Zo hebben de trotse grootouders de paardrijwedstrijd waar Amalia in het diepste geheim aan meedeed kunnen bewonderen. De rest van Máxima’s week kun je in het bovenstaande filmpje bekijken.

Lees ook:

Laatste nieuws