Prins Harry en zijn popprinsessen

's Werelds Meest Begeerde vrijgezel prins Harry wordt regelmatig gespot met vrouwelijk schoon, waaronder verrassend vaak...

’s Werelds Meest Begeerde vrijgezel prins Harry wordt regelmatig gespot met vrouwelijk schoon, waaronder verrassend vaak popprinsessen en showgirls. Een overzicht van zijn zingende en dansende harem.

Harry’s schoonzus hertogin Kate gaf hem voor de grap al eens een ‘bouw je eigen vriendin-pakket’. Broer William zegt plagend dat hij het mannelijk equivalent van een ouwe vrijster aan het worden is. En zelfs prins Harry zelf zinspeelt regelmatig op het verlangen naar een vriendin en een levenspartner. Of vissen in de showbizzvijver met hier en daar een model en actrice voor de afwisseling een nieuwe prinses zal opleveren valt te betwijfelen, maar dat hij een zwak heeft voor meisjes die bepaald geen muurbloempjes zijn, is duidelijk.

1. Prins Harry & Ellie Goulding

© Chris Jackson / Getty Images © Chris Jackson / Getty Images

Zangeres Ellie Goulding en Harry kennen elkaar al jaren, ze zong zelfs op het feest voor zijn 30ste verjaardag, op uitnodiging van prins William. Ze trad ook op bij de afsluiting van Harry’s Invictus Games. Vertrouwde lichaamstaal, gefrut onder dekentjes voor zijn polowedstrijd, zoen als afscheid: de prins en zij lijken te daten. De Assepoesfactor is hier enorm: Ellie’s moeder werkte in een supermarkt, haar stiefvader is truckchauffereur en haar biologische vader is nergens meer te bekennen.

2. Natalie Pinkham

© Mark Thompson / Getty Images © Mark Thompson / Getty Images

Presentator en showtijger Natalie Pinkham leerde Harry in 2003 kennen via haar toenmalige vriend, rugbyer Matt Dawson. “Ik was er al heel snel achter dat hij een doodnormale jongen was”, zegt ze. Harry was destijds smoorverliefd op haar en ze liet zich welwillend door hem bepotelen. Tot een serieuze relatie kwam het niet. Natalie is een jaar of zeven ouder en inmiddels getrouwd met een ander. Ze is wel nog altijd bevriend met Harry en maakt deel uit van zijn stapscene.

3. Cassie Sumner

© Rosie Greenway / Getty Images © Rosie Greenway / Getty Images

Potentieel voetbalvrouw en blootmodel Cassie (midden) is het soort vrouw waar Buckingham Palace het heel warm van krijgt. Harry en zij leerden elkaar in 2004 kennen in Chinawhite, een club die destijds bekend stond als het Sodom en Gomorra van Londen. “Hij maakte oogcontact en nodigde me uit aan zijn privétafel”, zegt ze. “Het duurde niet lang of hij schoof tegen me aan en ik voelde zijn handen over mijn dijen gaan. Hij leek gefascineerd door mijn borsten, want daar keek hij vaker naar dan naar mijn gezicht. En hij vroeg steeds of we niet ergens heen konden gaan. Dat ik ‘doe niet zo mal’ zei, leek hem alleen maar aan te moedigen.” Kans op een echte romance was er overigens niet: Cassie heeft een kleurrijk liefdeleven en had onder andere een affaire met James Hewlitt, één van de minnaars van Harry’s moeder prinses Diana. “Ik zie me nog niet op de thee komen met Charles en Camilla”, zegt ze, wat getuigt van ongekende zelfkennis.

4. Caroline Flack

© Eamonn McCormick / Getty Images © Eamonn McCormick / Getty Images

Caroline won in 2015 ‘Strictly Come Dancing’, presenteert ‘The X Factor’ en vermeldde haar romance met Harry in 2009 in haar autobiografie. “Natalie Pinkham stelde hem aan me voor. Ik had hem nog nooit ontmoet dus ik dacht: ‘O, best opwindend’. De kans dat je een prins ontmoet is zo klein dat het raar zou zijn om het niet bijzonder te vinden.” Het stel ging samen uit en Caroline en Harry werden een paar keer gefotografeerd, maar zodra de tabloids er lucht van kregen, was het sprookje uit. “Ik was niet langer Caroline Flack, presentator, maar Caroline Flack, de wilde meid van prins Harry.” En daar bedankten ze allebei voor.

5. Mollie King

© WPA Pool / Getty Images © WPA Pool / Getty Images

Model en zangeres Mollie zit hier links, in gesprek met Harry’s vader prins Charles, #dichterbijdanooit. Ooit was ze lid van meidengroep The Saturdays, leerde Harry kennen in 2010 tijdens een polowedstrijd en werd al snel dansend met hem gespot in de Bunga Bunga club. Ze gooide haar potentiële prinsessenglazen in door op Twitter (!) te melden: ‘Mensen, ik krijg veel tweets over prins Harry, maar… ik ben niet met hem aan het daten en we hebben geen relatie, we zijn alleen bevriend.” Hoewel Harry best tegen een stootje kan, was deze indiscretie hem teveel en is het contact sindsdien bekoeld. Het is de eerste regel van de Potentiële Prinsessenclub: zwijg in alle talen over alles (vraag maar aan Máxima, Mary, Mette-Marit, Letizia en Kate).

6. Florence Brudenell

© Ben Prunchie / Getty Images © Ben Prunchie / Getty Images

Model Florence is een nichtje van Bo Bruce, de dochter van de graaf van Cardigan. Flea voor intimi was het meisje waar prins Harry zich mee troostte toen zijn relatie met Chelsy Davy (zijn enige echte liefde tot nu toe) in 2011 op de klippen liep. Rijk, posh, leuk, blond, tabloids droomden al een beetje van Prinses Florence. Flea dumpte hem echter omdat Harry volgens haar niet te vertrouwen was en met alles en iedereen flirtte. Inmiddels is ze al drie jaar getrouwd met multimiljonair Henry St. George ‘en denkt nooit meer aan Harry’.

7. Cressida Bonas

© Shaun Botteril / Getty Images © Shaun Botteril / Getty Images

Actreutel, danseres en model Cressida Bonas had twee jaar lang een knipperlichtrelatie met prins Harry. Hier verlaten ze samen een rugbymatch. Ze werd in 2012 aan hem voorgesteld, door zijn nichtje prinses Eugenie van York, een vriendin van Bonas. Hoewel het in haar familie wemelt van de dubbele namen, is Cressie vooral een bohochick die kopschuw werd van alle regels rondom het daten van een royal. Het contact liep stuk op een ruzie over het protocol van de bruiloft van Harry’s beste vriend Guy Pelly. Ze mocht er wel heen, maar dan weer niet daar samen worden gefotografeerd en was er naar verluidt ‘helemaal klaar mee’.

8. Jenna Coleman

© Chris Jackson / Getty Images © Chris Jackson / Getty Images

Soapie Jenna is bekend van onder andere ‘Doctor Who’ en werd vorig jaar versierd door de prins op Ascot, compleet met aanraken, flirten en nummers uitwisselen. Ze appten nog een tijdje, maar Jenna haakte af omdat ze meer zag in ‘Game of Thrones’ acteur Richard Madden.

9. Juliette Labelle

© Juliette Labelle / Instagram © Juliette Labelle / Instagram

Met Juliette bracht prins Harry oud en nieuw in Los Angeles door, waar hij op vakantie was. Ze is blond en sexy (houdt hij van), maar al net zo’n vrije geest als Cressie, dus veel potentie heeft het niet. Zeker niet na deze foto op haar Instagram, waarbij ze schreef: ‘Wachtend op mijn bediende om me aan te kleden en eten te geven.’ Gelukkig heeft hij altijd Kate’s bouwpakket nog.

Laatste nieuws