Shop nu: de leukste boyfriend blazers

De winterjassen mogen ver opgeborgen in de kast en de voorjaarsjasjes hangen weer vooraan. Een leuk jasje dat ideaal is...

De winterjassen mogen ver opgeborgen in de kast en de voorjaarsjasjes hangen weer vooraan. Een leuk jasje dat ideaal is voor nu? De stoere boyfriend blazer!

Wat zijn boyfriend blazers?

Ondanks de naam is de boyfriend blazer toch écht voor de vrouw bedoeld. Deze blazer is ietsje oversized en valt dus ruim om je lichaam. Niet zoals een zakelijke blazer dus, die meer getailleerd is gesneden. De boyfriend blazer oogt alsof je een jasje van je lover hebt aangetrokken die nèt wat te groot voor je is: vandaar de naam boyfriend blazer.

Hoe combineer je een boyfriend blazer?

Omdat de boyfriend blazer zelf wat nonchalant en groot oogt, is hij heel goed te combineren met vrouwelijke items. De blazer zorgt dan voor een stoere finishing touch aan je feminiene outfit.

Combineer de boyfriend blazer bijvoorbeeld met shorts (zoals deze van Topshop), een mooie top, panty en toffe laarsjes (deze van Acne zijn héél mooi). Of pak er een romantisch jurkje (misschien deze gebloemde van Vanilia?) bij, daar staat de boyfriend blazer ook mooi op.

De boyfriend blazer is er in veel soorten, maten, kleuren en prijsvariaties. Wij hebben een selectie voor je gemaakt.

 

Meer inspiratie nodig om de boyfriend blazer te stylen? Bekijk hier een selectie leuke outfits:

Meer fashion nieuws?

Laatste nieuws