De meest luxe (en gemakkelijke) cocktails voor Dry January

Zó start jij je Dry January met flair & gemak!

Ben je nog aan het bijkomen van je geïsoleerde oudejaarsavond en de onmogelijke voornemens die je jezelf hebt opgelegd?

Met deze vier verrukkelijke cocktails van Fluère is het gemakkelijk en bijzonder smaakvol om je aan jouw goede voornemens te houden!

Perfect gebalanceerde luxe cocktails 

Fluère maakt het mogelijk om je favoriete cocktail te drinken, maar dan alcoholvrij én zonder concessies te doen op smaak. Dit kan omdat er gebruik wordt gemaakt van een stoomdestillatie proces en technieken die vergelijkbaar zijn met het productieproces van gin, rum en whiskey. Elke fles heeft zijn eigen karakteristieke smaak en bestaat uit de beste ingrediënten en de fijnste botanische producten voor een uniek en gebalanceerd smaakpalet.

CELEBRATION

50 ml Fluère Original
15 ml elderflower siroop
5 ml citroensap (een scheutje)
kombucha

Doe de eerste 3 ingrediënten in het champagneglas en top af met kombucha. Roer zachtjes en salute!

FLUÈRITO

60 ml Fluère Spiced Cane
30 ml limoensap
20 ml suiker siroop
limoen schil voor garnering

Voeg de eerste 3 ingrediënten bij elkaar in een cocktailshaker, daarna goed schudden. Schenk het doormiddel van de double strain techniek in een coupe glas. Top af met een limoen schil aan de rand van het glas. Sit back, relax and enjoy!

BLOODY MARIA

45 ml Fluère Smoked Agave
120 ml tomatensap
2 scheutjes Worcestershire
4 scheutjes tabasco
een scheut citroensap
zout en peper
ijsklontjes

Doe alle ingrediënten in een cocktailshaker en schud het goed door elkaar. Roer goed door. Voeg opnieuw ijs toe en schenk het met behulp van een zeef over naar een glas.

PINK STORM

50 ml Fluère Raspberry
2 limoen partjes
gemberbier
ijsklontjes

Schenk de Fluère Raspberry in een longdrinkglas. Voeg wat ijsklontjes toe en pers de limoenpartjes uit boven het glas. Laat de limoen partjes daarna in het glas vallen en garneer met gemberbier, roer zachtjes et voilà.

De 4 spirits zijn Fluère Original, Fluère Raspberry, Fluère Spiced Cane en Fluère Smoked Agave. Deze stijlvolle flessen zijn niet alleen alcoholvrij maar ook geweldig laag in calorieën, geserveerd met een maximum van 0,7g suiker per 60ml. In januari niet drinken was nog nooit zo makkelijk, omdat we jou natuurlijk de beste recepten aanbieden. Want zó start jij je Dry January met flair! flueredrinks.com

Bron: Fluère Drinks

Laatste nieuws