Ondanks de schandalen blijft Charlene van Monaco prins Albert steunen

The good, the bad and the ugly.

“In goede en in slechte tijden” is het motto van prinses Charlene.

Het Franse weekblad Point de Vue wist een interview met de prinses van Monaco in te plannen en hierin vertelt ze voor “duizend procent achter haar man, prins Albert, te staan”. Opmerkelijk, maar buitengewoon perfect getimed. De prins wordt namelijk volgende maand in de rechtszaal verwacht, nadat opnieuw een vrouw naar voren is getreden met de bewering een buitenechtelijk kind met hem te delen. Overigens niet de eerste, niet de tweede maar de derde vrouw!

In het weekblad komen die schandalen niet aan bod, maar wordt een subtiele verwijzing gegeven. Wanneer de interviewer vraagt naar de uitdagingen van de coronacrisis, spreekt Charlene zonder twijfel haar steun uit. “Als we erover praten, zeg ik hem vaak: ‘Ik sta voor duizend procent achter je.’ Ik steun je in wat je doet, in goede en in slechte tijden”, aldus de prinses. “Hij was er ook altijd voor mij en heeft me door moeilijke tijden gesleept. ‘Ik sta altijd aan je zijde, ik bescherm je’, zei hij vaak tegen me.”

Charlene vertelt ook vol bewondering naar haar man en zijn werk te kijken. “Ik leef met een buitengewone echtgenoot. Je vindt niemand die zich zo vol overgave, zo loyaal, zo vastbesloten en zo moedig geeft aan zijn land als prins Albert. Hij neemt zijn verantwoordelijkheid serieus en ik ken niemand die zoveel werkt. Ik heb het grootste respect voor hem. Ik geef toe dat ik hem bewonder.” Ook siert het volgens Char dat Albert tegenwoordig meer tijd maakt voor de tweeling, prins Jacques en prinses Gabriella: “Het is voor hem belangrijk om zijn kinderen te zien opgroeien en om van hen te genieten. Voor de tweeling is het fijn om van hem te leren en met hem te spelen.”

Rechtszaak

De Braziliaanse Marisa S. sleept de vorst voor de rechter, omdat ze beweert dat hij de vader is van haar intussen 15-jarige dochter. Volgende maand zou de rechtszaak starten. Albert heeft al twee buitenechtelijke kinderen erkend: zo is de prins de vader van Jazmin Grace (nu 28), zijn dochter bij de Amerikaanse serveuse Tamara Rotolo, en van Alexandre (nu 16), z’n zoon bij de Togolese stewardess Nicole Tossoukpe.

Bron: Point de Vue | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws