Zó hebben we prinses Victoria van Zweden lang niet meer gezien!

Kroonprinses Victoria van Zweden is uitgeroepen tot 'Hetero van het Jaar'.

Het is voor ons, royaltyliefhebbers, een tijd geleden dat we een royal zo uitgedost en opgetut zagen. But we love every second of it!

Kroonprinses Victoria van Zweden is uitgeroepen tot 'Hetero van het Jaar' door het Zweedse gay magazine QX en dat werd gevierd met een galajurk, een groen haarsieraad en fotomoment.

© Kungahuset

“Ik ben echt trots en blij met deze leuke prijs van de QX lezers,” zegt ze. “Het betekent veel voor me, dank jullie wel. Ik wil graag van de gelegenheid gebruik maken om iedereen te bedanken voor de warme reacties die ik heb gekregen voor de inauguratie van Stockholm Pride. Dit jaar is op vele manieren een uitdaging geweest, het is belangrijker dan ooit dat we ons inzetten voor een wereld waarin LGBTQI mensen kunnen leven in vrijheid.”

© Kungahuset

Op de kiek, naast de Zweedse kroonprinses, zit poedel Rio aandachtig naar zijn prinsessenbaasje te kijken. Het harige beest werd op verzoek van prinses Estelle in huis gehaald, die ooit vertelde aan haar moeder: “Ik krijg liever een huisdier dan een nieuw broertje of zusje.” En die wens is gehoord. Dat resulteert erin dat Rio sindsdien een leuk harig attribuut is tijdens fotomomenten en eerlijk is eerlijk: het is een Bernadot om te zien!

© Kungahuset

Vandaag (dinsdag) viert prins Oscar zijn 5de verjaardag en daar hoort volgens de Zwoyals een feestelijk kiekje bij. En ja hoor: Rio is ook van de partij! Van harte Oscar!

Beeld: Kungahuset, BrunoPress (openingsbeeld)

Laatste nieuws