Prins Harry bezorgt The Crown kopzorgen

De makers van ‘The Crown' zitten met de handen in het haar...

De opnames van het vijfde seizoen van Netflix' The Crown gaan volgende maand van start! Of toch niet?

De producenten van de hitserie zitten met de handen in het haar, want zij zitten met een probleem. Het leed dat prins Harry heet. De makers kunnen namelijk geen geschikte acteur vinden die de rol van de jonge prins kan spelen…

Dit komt, zeggen de producenten, door een tekort aan roodharige acteur van deze leeftijd. In het vijfde seizoen maakt de prins zijn opwachting en zal zijn royal leventje vanaf zijn 6de tot 13de levensjaar verfilmd worden. “De bazen hebben ongelofelijk hoge standaarden wat de acteurs die ze aannemen, betreft”, klinkt het in The Sun. “Iedereen die deel wil uitmaken van de cast, moet aan een lange lijst eisen voldoen. Maar voor de rol van de jonge Harry willen ze dat er aan een hele cruciale eis voldaan wordt.” De kenmerkende haarkleur van prins Harry dus. “Dat is ongelofelijk moeilijk gebleken, maar ze blijven vastbesloten om de juiste acteur te casten. Ze overwegen ook om stappen te ondernemen om ervoor te zorgen dat hij er juist uitziet.” Met andere woorden: als er écht geen roodharige kandidaat gevonden wordt, kan de jongen zijn haar nog altijd gekleurd worden.

Opnames voor het vijfde seizoen zouden normaal gezien in juli 2021 van start gaan en dan in 2022 te zien zijn. Het vierde seizoen eindigde in 1990, maar het is nog onduidelijk waar seizoen 5 van The Crown de draad weer oppakt. In de jaren ’90 gebeurt er veel (denk aan de scheidingen van prinses Anne, prins Charles en prins Andrew, maar natuurlijk ook de tragische dood van prinses Diana). Daarom kondigden de makers vorig jaar aan dat er een zesde seizoen komt! En deze zouden in 2022 opgenomen worden. Genoeg kijkplezier dus!

Bron: The Sun | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws